https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables K3PL27L2FLEU-L

Spostaluce zidna lampa sa utikačem i 3 Ghost žarulje

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

284,40 €

- +

Istražite intrigantnu suvremenu estetiku Spostalucea, koja predstavlja savršenu fuziju između inovativnih oblika i evokativnog osvjetljenja, privlačeći pozornost i stvarajući šarmantnu atmosferu u svakom interijeru. Dizajnirana kao zidna svjetiljka, ova kreacija nudi puno više od jednostavnog izvora svjetla; sa tri Ghost žarulje, koje se po želji mogu pričvrstiti na zid, emitira mekani i obavijajući sjaj koji ne samo da osvjetljava prostore, već i naglašava njihovu estetiku i dodaje zadivljujući efekt.

Nadalje, prisutnost kabela i utikača omogućuje potpunu fleksibilnost u pozicioniranju, što omogućuje prilagodbu Spostaluce specifičnim potrebama osvjetljenja i uređenja svakog prostora.

Više detalja

 
Više informacija

Dimenzije:
Duljina kabela: 300 cm

Osvjetljenje za svaku žarulju:
Navoj: E27
Snaga: 6W
Količina svjetla: žarulje G02 i G03 / 500 lumena (ekvivalent staroj žarulji od 50 W); žarulje G12 i G13 / 380 lumena (ekvivalentno staroj žarulji od 30 W)
Napon: 220-240V
Temperatura: žarulje G02 i G03 / Toplo svjetlo (2200K); žarulje G12 i G13 / Topla svjetlost (1900K)
Životni vijek žarulje: 20 000 sati

Zamjenska žarulja: BB-G02, BB-G03, BB-G12, BB-G13

2,5 A EU dvopolni utikač

Povremeno obrišite prašinu sa žarulja, čisteći ih mekom krpom i izbjegavajući upotrebu kemikalija koje bi mogle promijeniti njihovu površinu.

Žarulja i grlo su patentirani proizvodi.

Napomena: kako bi se omogućila veća prilagodba i optimalna prilagodba svakom prostoru, svjetiljka se isporučuje nesastavljena. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i funkcionalnost proizvoda, sastavljanje i ugradnju mora izvršiti kvalificirano osoblje.

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik