https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables K3PL27L2FL83-L

Spostaluce zidna lampa sa 3 Ghost žarulje

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

347,40 €

- +

Elegantna geometrija i svijetli uzorci. Ovaj Spostaluce, opremljen kabelom presvučenim tkaninom, omogućuje početak od jedne svjetlosne točke kako bi se stvorila instalacija koju karakteriziraju tri Ghost žarulje sa sigurnim teatralnim efektom. Dizajnirana kao zidna ili stropna svjetiljka, ova kreacija nudi mnogo više od jednostavnog izvora svjetla; žarulje emitiraju tople i obavijajuće svjetlosne zrake koje ne samo da osvjetljavaju prostore već i naglašavaju njihovu estetiku.

Zahvaljujući svojoj svestranosti, ova je svjetiljka savršena za davanje jedinstvenog pečata sobama svih vrsta, bilo u kućnom ili komercijalnom okruženju, na zidu ili stropu. Njegova snaga leži u žaruljama linije Ghost koje proizvod čine potpunim i evokativnim.

Više detalja

 
Više informacija

Dimenzije:
Duljina kabela: 300 cm
Promjer stropne rozete: 8,3 cm

Osvjetljenje za svaku žarulju:
Navoj: E27
Snaga: 6W
Količina svjetla: žarulje G02 i G03 / 500 lumena (ekvivalent staroj žarulji od 50 W); žarulje G12 i G13 / 380 lumena (ekvivalentno staroj žarulji od 30 W)
Napon: 220-240V
Temperatura: žarulje G02 i G03 / Toplo svjetlo (2200K); žarulje G12 i G13 / Topla svjetlost (1900K)
Životni vijek žarulje: 20 000 sati

Zamjenska žarulja: BB-G02, BB-G03, BB-G12, BB-G13

Povremeno obrišite prašinu sa žarulja, čisteći ih mekom krpom i izbjegavajući upotrebu kemikalija koje bi mogle promijeniti njihovu površinu.

Žarulja i grlo su patentirani proizvodi.

Napomena: kako bi se omogućila veća prilagodba i optimalna prilagodba svakom prostoru, svjetiljka se isporučuje nesastavljena. Kako bi se osigurala maksimalna sigurnost i funkcionalnost proizvoda, sastavljanje i ugradnju mora izvršiti kvalificirano osoblje.

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik