Original
Creative-Cables

Neki ih nazivaju šarenim tekstilnim kabelima, drugi kabelima prekrivenim tkaninom, dok ih treći još jednostavno nazivaju kabelima u boji. Ali zapravo, više od 10 godina njihovo pravo ime je Creative-Cables

Što proizvode Creative-Cables čini tako posebnima?

Made in Italy

100% proizvedeni u Italiji Made in Italy. Od industrijskog procesa koji stoji iza PVC kabela do finog krojenja koji ide u tekstilne obloge, svaka komponenta Creative-Cables proizvedena je u Italiji. Uključujući dizajn, očito!

Kvaliteta

prije svega!. Naše specifikacije kabela, potpuno usklađene sa strogim HAR i UL propisima, stalno se prate i dosljedno ažuriraju. Tkanina korištena za završnu obradu dolazi u jedinstvenim nijansama boja od najboljih talijanskih dobavljača.

Fleksibilnost

naš PVC kabel proizveden je na temelju posebne formule koja maksimizira fleksibilnost i sprječava izbočine. Cijeli kabel je kompletno Creative-Cables od površine do jezgre proizvoda.

Naš izbor

koji se može pohvaliti najvećim katalogom boja na svijetu. Različite tkanine, od poliestera do lana, pamuka do jute, u kombinaciji s raznim teksturama plus ekskluzivni i patentirani dizajn. Povrh svega toga, nudimo zadivljujuća rješenja poput Marlene linije, meke i lagane poput pera.

Kabel... prekrasan!

Od 2012. godine imamo misiju: ​​dati električnom kabelu novi izgled.

DIZAJNERSKI KABELI

Naši (legendarni) električni kabeli u šarenoj tekstilnoj završnici. Dostupni u mnogo različitih tekstura, od pamuka do lana, do poliestera, do jute, u paleti od stotine boja u rasponu od jednobojnih do raznobojnih uzoraka. Okrugli ili pleteni, s mat, svjetlucavim, sjajnim ili pernatim završetkom. Nastojimo pomoći svima da pronađu savršeni kabel koji će unijeti svjetlost u vaš svakodnevni život, dom i uredski prostor.

TM08

RC23

TM05

RC04

ERM43

MORNARSKI KABELI

Naši električni kabeli s tekstilnom završnom obradom dolaze u bilo kojem obliku, čak i u obliku konopa. Dostupni u tri veličine, promjera 16, 24 i 30 mm, mornarski kabeli skrivaju tri električne žice od 0,75 mm i dolaze obloženi jutom, grubim pamukom, flokirnom baršunastom tkaninom ili prirodnim lanom. Za kreiranje upečatljive i elegantne viseće svjetiljke.

Električno uže 3XL

Električno uže 3XL

2XL pleteni mornarski električni kabel od jute i prirodnog pamuka

Električno uže XL

2XL pleteni mornarski električni kabel od jute

STRING KABELI

Bezvremenski šarm i moderna tehnologija. Naši ravne, pravokutne žičane svjetiljke idealno su rješenje za vaš vrt (kada se koriste s Lumet sustavom) i za vaše unutarnje prostore (koristeći File System).
Odaberite svoju boju, bilo da se radi o nježnim pastelnim ili svijetlim neonskim bojama, a zatim odaberite dodatke koji su vam potrebni: rozete, grla za svjetiljke, decentralizatore, utikače i kukice, i dizajnirajte svoju savršenu rasvjetu!

Tekstilni električni kabel za Svjetlosni lanac prekriven

Tekstilni električni kabel za Svjetlosni lanac prekriven CM27

Tekstilni električni kabel za Svjetlosni

Tekstilni električni kabel za Svjetlosni

Tekstilni električni kabel za Svjetlosni

VANJSKI KABELI

Ovi kabeli su dizajnirani kako bi izdržali vlagu, kišu, nagle atmosferske uvjete i promjene temperature. Hrabro kroz svaku oluju uz Creative-Cables! Zahvaljujući dvostrukoj elastomernoj gumenoj podstavi, ovi kabeli su otporni na temperature u rasponu od -25° do + 60°. Dostupni u 7 boja i tekstura, od rajona do jute, dodaju šarm i eleganciju svakom vanjskom prostoru.

SN04

SX08

SN06

SM04

SN06

KABELI VELIKOG PRESJEKA

Tko je rekao da u profesionalnim okruženjima ne možete biti funkcionalni i elegantni u isto vrijeme? Creative-Cables osmislio je električne žice velikog presjeka za bilo koju instalaciju koja zahtijeva veći udar struje: dostupne u bilo kojoj boji, okrugle ili upletene, s razvodnicima ili za zidne instalacije.

IMA JOŠ!

Naramak tkanine pomaže porastu prodaje. Možda smo malo preuredili poruku Mary Poppins, ali to je istina! Kada se kreativnost kombinira s različitim bojama i teksturama, otvara se cijeli novi svijet. Smišljanje različitih načina za izradu kabela i funkcionalnih i modernih bilo nam je toliko zabavno da smo odlučili napraviti korak dalje: naše kanalice za kabele i fleksibilne produžetke također smo obložili tkaninom! Rezultat? Naše Creative Tubes, kojima dizajniramo praktične i privlačne vidljive, nadžbukne električne instalacije i Creative Flex, metalne fleksibilne cijevi koje možete ručno oblikovati.


Izbornik