https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BFIN272EU-4KPASL

Prijenosna svjetiljka Snake s metalnim držačem i utikačem, s 4 Rolé drvena zidna nosača

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

70,60 €

- +

Lampa Snake: jednostavan i prilagodljiv način dovođenja svjetla gdje god vam je potrebno. Uz 4 Rolé drvena zidna nosača uključena u komplet, utičnica postaje polazište za jedinstvene instalacije. Ova svjetiljka i njezin metalni držač osmišljeni su kako bi unijeli boju i moderan detalj na vaše zidove, stvarajući zabavan izvor svjetlosti koji se može lako pomicati.

Što je još uključeno uz kupnju svjetiljke?

Kupnjom prijenosne svjetiljke Snake dobit ćete unaprijed sastavljen komplet ožičenja zajedno s drvenim držačem svjetiljke i četiri Rolé drvena nosača. Ovi svestrani dodaci nude kreativni potencijal za izradu jedinstvenih rasvjetnih instalacija na zidovima. Rolé se ističe kao savršen zidni nosač za nekonvencionalna rješenja rasvjete, koji se odlikuje jednostavnom instalacijom s namjenskim dodacima za zidnu montažu. Štoviše, može poslužiti kao inventivna vješalica za kapute za dodatnu funkcionalnost.

Koje su žarulje kompatibilne s ovom prijenosnom svjetiljkom?

Svjetiljka Snake s Roléom i utikačem može se kupiti sa žaruljom G125 koja savršeno nadopunjuje ovu rasvjetnu instalaciju zahvaljujući svom sferičnom obliku. Alternativno, istražite naš asortiman dizajnerskih LED žarulja s priključkom E27 kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašem interijeru i stilu."

Više detalja

 
Više informacija

Lampu Snake čine:

5 m tekstilnog kabela 2x0,75 u odabranoj boji
E27 metalno grlo za žarulje max 57W za izloženu vidljivu žarulju u odabranoj završnoj obradi
CE oznaka kvalitete

Žarulja [BB-P04]: LED, efekt porculana, G125, 7W, 640 Lm, 2700K, E27, F energetska klasa, Promjer 125 mm, Visina 178 mm, mogućnost prigušivanja

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik