https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BFIN272L04-SST

Drvena zidna lampa s utikačem

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

57,60 €

- +

"

Ova drvena zidna svjetiljka s utikačem savršena je kombinacija Snake, svjetiljke s utikačem koju je dizajnirao Creative-Cables, i Pinocchia, našeg drvenog nosača. Šarmantan i jedinstven dodatak svakom prostoru.

Što ovu lampu čini tako posebnom?

Snake se sastoji od držača svjetiljke izrađenog od prirodnog drva, tekstilnog kabela Creative-Cables, utikača i prekidača. Ono što ovu zidnu svjetiljku čini tako posebnom je njezin Pinocchio, dizajniran za elegantno držanje ožičenja: na ovaj način umjesto provlačenja kabela kroz rupe, kabel se namotava na svakom kraju preko umetnutih nazubljenih drvenih nosača. Pinocchio držač, izrađen od drva u cijelosti obrađenog u Italiji, podesiv je i može se fiksirati na tri različite visine kako bi se postigao bilo koji željeni izgled. Ova značajka omogućuje mu savršeno stapanje s bilo kojim stilom interijera, bilo klasičnim ili modernim.

Gdje biste trebali postaviti ovu lampu?

Ovo rješenje pomoći će vam dizajnirati zabavne i funkcionalne izvore svjetla, a da pritom niste ograničeni postojećim električnim sustavom. Ova drvena zidna svjetiljka dolazi s tekstilnim kabelom i utikačem, a za njezino postavljanje nisu potrebne nikakve električne vještine. Jednostavno uključite svjetiljku u najbližu utičnicu i montirajte je na bilo koji zid.

Gdje biste trebali postaviti ovu lampu?

Ovu zidnu svjetiljku krasi minimalistički i elegantan stil, savršena za one koji vole čist i profinjen dizajn. Drvo dodaje dašak topline svjetiljci, pretvarajući je u zapanjujuće umjetničko djelo.

Ukratko, ako tražite drvenu zidnu svjetiljku sofisticiranog i šarmantnog dizajna, ovo je savršen izbor za vas. Sa svojom potpornom strukturom inspiriranom Pinocchiom, ova svjetiljka vam omogućuje stvaranje funkcionalnih izvora svjetlosti bez ograničenja postojećim električnim sustavom. Njegova besprijekorna instalacija čini je idealnim rješenjem za svakoga tko traži zidnu svjetiljku jedinstvenog dizajna.

"

Više detalja

 
Više informacija

SnakeBis ožičenje s drvenim držačem svjetiljke i električnim kabelom:

  • 2,5 m tekstilnog kabela 2x0,75 RN06 od jute (100 cm od utikača do prekidača + 150 cm od prekidača do držača svjetiljke)
  • E27 grlo za žarulju od glatkog termoplastičnog materijala s drvenom čašicom u odabranoj završnoj obradi, maks. 57 W, ⌀ 50 mm, h 95 mm
  • dvopolni prekidač
  • Dvopolni europski utikač 10A

Pinocchio: zidni nosač od bukovine

  • Mjere nosača: visina: 24,5 cm, širina: 3,5 cm, dubina: 3,9 cm
  • Mjere ruke: duljina: 24,5 cm, širina: 1,4 cm, dubina: 1,2 cm

Pažnja:

  • maksimalno proširenje: 27,2 cm
  • maksimalna nosivost: 2,3 kg

Proizvedeno u Italiji

Žarulja [BB-P04]: LED, Globe G125, E27, efekt porculana, 220/240V, 7W, 640 LM, 2700K, klasa F, širina 125 mm, visina 178 mm, prigušiva

CE certificirano

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

17 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik