UVJETI PRODAJE

Proizvode putem ovog web shop-a mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Prilikom registracije biti ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama.

Odgovorni ste za sve poduzete akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da nas kontaktirate na broj telefona 385 1 6586 467 ili mailom na info.hr@creative-cables.com . Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini izražene su u Hrvatskim kunama s uračunatim PDV-om.

NAČINI PLAĆANJA

U creative-cables.hr web trgovini naručenu robu možete platiti internet bankarstvom (Paypal) ili virmanski uplatom na račun HR70 2360 0001 1021 60155

Obavezno u poziv na broj upisati broj narudžbe.

UVJETI DOSTAVE

Robu dostavljamo u suradnji s dostavnom službom na cijelom području Republike Hrvatske.
Nakon evidentirane uplate sve narudžbe će u najkraćem vremenskom roku biti isporučene naručitelju. Vremenski rok se kreće od 2 do 15 dana, ovisno o mogućnostima kurirskih službi i dostupnosti proizvoda.

REKLAMACIJE

Svaki proizvod opravdano reklamiran kao neispravan ili nepotpun u roku od 3 dana od dana primitka biti će pravovremeno zamijenjen. Važno je da uz svaku reklamaciju bude priložena kopija računa kojeg ste dobili za kupljeni proizvod.
Trošak dostave (povrata) reklamacija do našeg skladišta snosi kupac u cijelosti a svaki povrat koji je dostavljen na naš trošak neće biti zaprimljen te će biti vraćen pošiljatelju.

ZAMJENA ROBE

Zamjena pogrešno naručene robe nije moguća osim u iznimnim slučajevima kada procjenimo da to na bilo koji način ne čini štetu tvrtki. U slučaju da je zamjena robe ipak odobrena od strane ovlaštene osobe prodavatelja, kupac je dužan vratiti neraspakiranu robu prodavatelju o vlastitom trošku, u roku 7 dana od kupnje, isključivo u originalnoj ambalaži i to na adresu skladišta tvrtke:

DU.-MA d.o.o.

Nova cesta 109, 10 000 - Zagreb, Hrvatska

Zamjena robe u svakom slučaju isključuje robu na akciji ili robu koja je korištena odnosno raspakirana od strane kupca.

Kod zamjene robe treba biti priložen original račun za kupljenu robu.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Naši djelatnici ulažu maksimalne napore u održavanju cijena i svih ostalih informacija, na stranicama web trgovine www.creative-cables.hr,  ažurnim i točnim ali ne može jamčiti stopostotnu ispravnost svih prikazanih informacija o proizvodima.

U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Obvezujemo se u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim mogućnostima. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte naš odjel prodaje na tel. +385 1 6586 467 ili na e-mail info.hr@creative-cables.com. 

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te da prihvaćate ove Uvjete korištenja.


Izbornik