Napravite pametan izbor uz pametnu rasvjetu!

Naša misija u Creative-Cables je olakšati vaš život, jedno po jedno rasvjetno tijelo. Razmislite o "pametnom domu" s našim Wi-Fi žaruljama, rozetama i lampama, koje se savršeno uklapaju u svaki stil interijera I vrlo su jednostavne za montažu.

Zašto odabrati baš nas?

Vrhunska udobnost u svakoj prostoriji I svakoj prilici.

Udobno ste se smjestili na fotelji i ne želite ustati? Prigušite rasvjetu onoliko puta koliko želite jednostavnim pokretom ruke.

Povećajte sigurnost kad ste odsutni.

Pametna rasvjeta je jednostavan, učinkovit način da otjerate potencijalne provalnike; neka svi misle da ste kod kuće paljenjem svjetla u željenom trenutku ili planiranjem unaprijed.

Uštedite energiju (i novac)

Svima se događa: napuštali smo kuću u žurbi i tu i tamo zaboravili ugasiti pokoje svjetlo. Sada ćete moći provjeriti putem aplikacije na telefonu i daljinski ugasiti svako svjetlo.

Gdje početi?

Sve što trebate za pametni sustav rasvjete je bežična mreža. Bez napora povežite svaki uređaj izravno ili putem određenih aplikacija ili protokola. Našim proizvodima (kao što su žarulje i ruže) može se upravljati u aplikaciji Smart Life (App Store / Play Store). Preuzmite aplikaciju, slijedite upute i uđite na portal u Smart-World.

Zamislite ovo: nalazite se na sofi i gledate film ispod toplog pokrivača, prigušujući lampu na telefonu; ili nosite šalicu vrućeg čaja koji se dimi iz kuhinje u dnevnu sobu i izbjegavate spoticanje paljenjem svjetla glasovnom naredbom.

Olakšajte si život s našim wifi lampama i žaruljama, upravljajte njima na daljinu putem aplikacije na telefonu ili zahvaljujući pametnim uređajima kao što su Alexa ili Google home. Više vam neće trebati prekidač, samo vaš glas i internetska veza. Beskrajne mogućnosti čekaju, čak i u nečemu tako jednostavnom kao što je intenzitet svjetla i reprodukcija boja.

Što se sve može učiniti s pametnom rasvjetom?

Uključite i isključite napajanje onoliko puta koliko želite i provjerite status svjetla na daljinu zahvaljujući pametnom telefonu i glasovnoj pomoći.

Organizirajte raspored rasvjete na temelju svojih potreba.

Povećajte ili prigušite intenzitet svjetla ili prilagodite bijele tonove koji zrače iz žarulje.

100% Smart Wi-Fi žarulje

Jaka, prirodna rasvjeta ili nježna, topla i prigušena? Nema potrebe birati! S Wi-Fi žaruljama moći ćete se predomisliti na temelju prilike i raspoloženja. Još bolje, ove pametne žarulje kompatibilne su s bilo kojom vrstom svjetiljke, tako da odaberete li jednu ili dvadeset njih, nećete morati ni na koji način intervenirati u rasvjetnom sustavu svoje kuće.

Smart stropne rozete, za vašu lampu izrađenu po mjeri.

Razmišljate o ugradnji lustera s više žarulja, ali kupnja 6, 8 ili 10 pametnih žarulja čini se kao prevelika investicija? Još gore, pronašli ste savršenu žarulju, u obliku i boji svojih snova, ali ona ne dolazi u Smart verziji?

Ne brinite, naše Smart rozete čuvaju vaša leđa! Postavite lampu koju želite i dodavajte žarulje do mile volje. Provjerite široku ponudu stropnih rozeta na našoj web stranici ili u bilo kojoj trgovini Creative-Cables i ponesite kući svoju idealnu Smart lampu.

Rosone Smart - 4 fori

Led Smart Wi-Fi G125

Smart vanjska rasvjeta

Posljednje, ali ne manje važno, naša pametna rasvjeta može se koristiti za vanjske prostore poput terasa, trijemova, vrtova. Kako? Uz EIVA naravno! Prvi sustav vanjske rasvjete sa stupnjem zaštite IP65 sada je postao Smart. Već iznimno praktična zahvaljujući svojoj čvrstoći i otpornosti na vremenske uvjete, EIVA se sada može uključiti i isključiti putem aplikacije ili putem glasovnih kontrola ako ste zauzeti čitanjem, trčanjem sa svojim psom ili sunčanjem uz bazen.

Snake EIVA Wi-Fi, prijenosna vanjska svjetiljka

LED SMART WI-FI Globe


Izbornik