Creative-Cables International

Luca: CEO i osnivač.

Viši od viseće svjetiljke, nemirniji od ugljične električne žarulje i uvijek s misaonim mjehurićima iznad glave. U uredu svi strahuju od njegovih naglih novih ideja. Netko ga je pokušao vezati za stolicu s tekstilnim kabelom, ali bez uspjeha.

Luca Creative-Cables

Claes: Direktor.

Skandinavski izgled, mediteranska toplina. Claes je rođen u Švedskoj, ali je po ženi Talijan. Ne samo da bi uspio prodati led Eskimu, već bi ga također uvjerio da ostavi pozitivne povratne informacije i podijeli slike na svim društvenim medijima.

Claes Creative-Cables

Roberta: Voditelj B2B & Partner Korisničke Službe.

Roberta dijeli svoje vrijeme između svoje strasti za tenis i Creative-Cables. Priča se da je pokušala zamijeniti žice na svom reketu s kabelom od jute. Roberti je posao proširiti brand Creative-Cables diljem svijeta, poput kabela koji idu od Južne Amerike do Dalekog Istoka.

Roberta Creative-Cables

Aurora: Komercijalista za B2B i partnere.

Strastven čitatelj, koja je došla u naš ured iz čarobnjačke škole Hogwarts. Da ispuni tovarni list koristi magične riječi "Avada Kedavra!"

Aurora Creative-Cables

Laura: Komercijalista za B2B i partnere.

Ona ne može bez jutarnje kave, a šarene bilježnice u kojima zapisuje svoje bilješke, su joj uvijek pri ruci. Tiha i vrijedi, ona radi „iza scene” kako osigurala da proizvodi Creative Cable putuju po cijelom svijetu (ne samo Internetom).

Laura Creative-Cables

Riccardo: Social Media Manager.

Kada ne provjerava prepiske na stranicama Creative Cable i društvenim mrežama, najvjerojatnije ćete ga zateći kako vozi motor na osamljenoj planinskoj cesti. Njegova zbirka smiješnih čarapa je sve veća i veća.

Riccardo Creative-Cables

Stefano: CG Artist.

Ljubitelj glazbe i obožavalac najčudnijih vrsta gotove hrane. U svom rafiniranim stilu, posvećen je izradi rendera i slika kako bi zadovoljio zahtjeve i ćudi svih svojih kolega.

Stefano Creative-Cables

Francesco: Fotograf.

Rim je od njega napravio mješavinu između simpatičnosti Alberta Sordija i elegancije Marcella Mastroiannija. Mrzi kada mu stroj za pranje rublja oboji pulover u ružičasto. Ali, ne postoji ništa što se ne bi moglo ispraviti s Photoshopom.

Francesco Creative-Cables

Marco: Razvojni programer za web.

Njegove CSV datoteke za prevođenje su zastrašujuće. On je najtiši tip u uredu, s najvećom zbirkom ikona za Skype. Njegovo gorivo je sušeni pršut.

Marco Creative-Cables

Ambra: Web developer.

Ne postoje tehnički problemi koje ne riješi. Njezina kreativna osobnost očituje se u dinamici i maštovitosti. Ima status nadzornika ureda koji uvijek provjerava rad svojih kolega.

Ambra Creative-Cables

Achille: Konzultant za nabavu.

Iskusan i sposoban. Njegova objašnjenja o proizvodima zlata vrijede. Njegova kolekcija Star Wars zvonjenja može se usporediti sa zbirkom majstora Yoda.

Achille Creative-Cables

Alberto: Upravitelj procesa.

On žonglira između sjenila i keramike, domaće i međunarodne isporuke i nastoji ostati informirani o novim tjednim Netflix izdanjima. Njegova elegancija ga čini savršenim nasljednik Dereka Zoolandera.

Alberto Creative-Cables

Luciana: Računovođa.

Prati i bilježi sve. Ona uspije napraviti red u neurednom uredu punom kreativnih ljudi. Očito je da je se svi jako plaše.

Luciana Creative-Cables

Gianni: Skladištar.

Fit kao Dijabolik, odlučan kao Kojak. Neprestano jede gumene bombone, bavi se B2B narudžbama i sluša grupu Queen.

Gianni Creative-Cables

Simone: Skladištar.

Uvijek ljubazan i nasmijan, on je najmlađi član tima. Bavi se pripremom narudžbi, koje šalje po cijelom svijetu, što radi energično i brzo, isto kao što voziti svoj trkački bicikl!

Simone Creative-Cables

Marco: Skladištar.

Kada vidi naše krom rozete zamišlja da je DJ i pokušava na njima igrati, te broji spojnice za kabele u ritmu pjesme »People from Ibiza«.

Marco Creative-Cables

Aldo: Skladištar.

Tih i miran, kreće se skladištem uvijek istim, odmjerenim hodom. Ponekad se čini kao da je „izgubljen u mislima”, ali i tada odlično čuje i pamti svaki detalj. Zahvaljujući dugom volonterskom radu, stekao je strpljenja s kojima zadovoljava sve (ili većina) zahtjeva svojih kolega.

Aldo Creative-Cables

Simona: Skladištar.

Ona je vulkan prijateljstvo u našem skladištu! Vesela i lijepa, ona zna da pomiješa lampu s mikrofonom, iako joj kolege stalno pokušavaju objasniti razliku. No, čini se da je za to baš briga!

Simona Creative-Cables

Luciana: Sastavljač.

Nijedna konstrukcija nije dovoljno komplicirana da njene stručne ruke ne mogu da je naprave! Bez obzira da li je u pitanju kabel po narudžbi kupca ili sedmerostruka pauk-lampa, budite sigurni da će je ona sklopiti s entuzijazmom.

Luciana Creative-Cables

Alessandra: Sastavljač.

Ljubazna i vedra ličnost. Njene nježne i osjetljive ruke su polazište za sastavljanje naših proizvoda. Zbog broja napravljenih visećih svjetiljki smo je nominirali za Guinnessevo knjigu rekorda.

Alessandra Creative-Cables

Recently Viewed

No products

Menu