Informacije o prodaji

Koji se načini plaćanja prihvaćaju?

Sva plaćanja se vrše na Creative-Cables HR - DU.-MA d.o.o.
Creative-cables.hr je trgovački naziv Creative-Cables Srl Unipersonale.
Plaćanje debitnim / kreditnim karticama
Plaćanja se mogu vršiti putem sigurnog PayWay poslužitelja. Prihvaćamo sve glavne kreditne i debitne kartice.
PayPal
Sva plaćanja obrađuju se putem PayPal-a, lidera u mrežnom plaćanju. Plaćanja se mogu izvršiti izravno sa Paypal računa ako imate jednu ili bilo koju Debitnu ili Visa kreditnu karticu. Ne morate stvoriti Paypal račun kako biste izvršili plaćanje.
PayPal pomaže u zaštiti podataka o vašoj kreditnoj kartici vodećim sigurnosnim sustavima i sustavima za sprječavanje prijevara.

Koliko vremena treba za pripremu narudžbe?

Narudžbe se uglavnom pakiraju i otpremaju iz našeg centra u Zagrebu u roku od 24 do 48 sati. Ako su predmeti koje naručujete iz odjeljka "Spremni za upotrebu", dakle sastavljeni, obzirom da se svaki ručno sastavlja vrijeme otpreme moglo bi biti duže.
Za hitne narudžbe obratite se našem timu za korisničku podršku kako bismo mogli reagirati i pokušati brže otpremiti vašu narudžbu.

Kada ću primiti narudžbu prilikom otpreme?

Sve pošiljke unutar Hrvatske obavlja Hrvatska pošta. Rokovi isporuke računaju se od trenutka slanja, imajte na umu da su vikendi i praznici isključeni.
Ako imate bilo kakvih nedoumica o tome gdje se nalazi vaša narudžba, obratite se našem timu za korisničku podršku i mi ćemo vam rado pružiti pomoć.
Isporuka u trgovini: proizvodi dostupni u roku od 48/64 sata od primitka uplate. Osoblje trgovine kontaktirat će vas čim narudžba bude spremna za preuzimanje. Ponesite sa sobom potvrdu narudžbe koju ste dobili e-poštom.
Preuzimanje u trgovini je uvijek besplatno!


Izbornik