https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BKSPOTLE27

Tub-E27, drveno sjenilo za reflektor s žaruljom E27 i dvostrukim prstenom

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

26,00 €

- +

Tub-E27 je sjenilo od bukovog drva dizajnirano za reflektorske svjetiljke s dvostrukim prstenastim držačem i grlom E27, nudeći entuzijastima dizajna mogućnost izbora iz širokog raspona žarulja, igrajući se na taj način s različitim temperaturama boja i intenzitetom svjetlosti. Ručno izrađen u Italiji, iznimno je svestrano i idealano za stvaranje snažnog, ali fokusiranog svjetla u područjima koja zahtijevaju istaknutu točkastu rasvjetu. Bilo da se koristi u minimalističkoj zidnoj svjetiljci ili u impresivnom lusteru, ovaj proizvod zna kako privući pažnju.

Fleksibilnost Tub-E27 u zadovoljavanju različitih stilskih i funkcionalnih potreba čini ga izvrsnim izborom za one koji traže prilagodljiva rasvjetna rješenja. Bukva, materijal od kojeg je izrađeno ovo elegantno sjenilo, poznata je po svojoj čvrstoći i izdržljivosti te čistoj estetici. Također možete odabrati zadržati njegov prirodni izgled ili ga sami personalizirati bojanjem, dodajući osobni pečat svojim prostorima. Štoviše, u duhu održive proizvodnje, otpad od obrade drva pretvara se u pelete za grijanje, čime se brine o okolišu i ne stvara dodatni otpad.

Više detalja

 
Više informacija

Dimenzije:
Promjer: 87 mm
Visina: 200 mm
Unutarnji promjer rupe: 72,5 mm

Materijal: bukovo drvo

Navoj: E27

Kako biste održali prirodnu ljepotu drva, preporučujemo čišćenje sjenila krpom, izbjegavajući upotrebu kemikalija koje bi mogle promijeniti njegovu površinu.

Napomena: komplet uključuje E27 termoplastično grlo za žarulju s dvostrukim prstenom

Evo nekih žarulja koje možete upariti sa ovim sjenilom: CE-LR63-082730, DL700131.

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik