https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPACABLOREC005

Višebojno Cablò sjenilo 50 cm

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

11,40 €

86,26 kn
Conversion rate: 1 € = 7,53450 kn

- +

Moderno, ekološki prihvatljivo i kreativno sjenilo. Predstavljamo Cablò, nosač od reciklirane plastike koji je za Creative-Cables ekskluzivno dizajnirao i patentirao Fabrizio Alessio, dizajner iz Torina. Komadi kabela koji bi inače ostali neiskorišteni sada imaju novi život kreirajući šareno i nikada dosadno sjenilo.

Svijetli laneni kabeli ili bezbroj boja, koja će to biti? U svakom slučaju, dobit ćete Cablò u višebojnoj verziji zajedno sa sedam tekstilnih kabela duljine 50 cm, pomoću kojih ćete dizajnirati i napraviti jedinstven luster koji odgovara vašem stilu i ukusu; od intrigantnih geometrijskih figura do šarmantne cvjetne privlačnosti.

Štoviše, moći ćete kombinirati i uskladiti svoj Cablò koliko god puta želite jednostavno mijenjajući redoslijed isječaka kabela: samo otvorite dva plastična dijela u nosaču i postavite ih kako god želite u predviđene utore. Zahvaljujući tlačnoj stezaljci kabela ugrađenoj u rupicu, moći ćete ga pričvrstiti na bilo koji kabel, točno iznad držača svjetiljke.

Više detalja

 
Više informacija

Tehničke karakteristike Cablò sjenila:

  • Nosač: reciklirana plastika
  • Promjer nosača: 10 cm
  • kabeli od tkanine duljine 50 cm u odabranoj boji

Pažnja: u paketu ćete dobiti Cablò i dijelove kabela za sastavljanje vašeg savršenog sjenila. Ovjesni kabel nije uključen.

 
Tehnički list
NavojE27, E14
MaterijalTkanina, Termoplastika
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik