https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPACABLONER010

Crno Cablò sjenilo 100 cm

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

14,40 €

108,96 kn
Conversion rate: 1 € = 7,53450 kn

- +

Moderno, ekološki prihvatljivo i kreativno sjenilo. Predstavljamo Cablò, nosač od reciklirane plastike koji je za Creative-Cables ekskluzivno dizajnirao i patentirao Fabrizio Alessio, dizajner iz Torina. Komadi kabela koji bi inače ostali neiskorišteni sada imaju novi život kreirajući šareno i nikada dosadno sjenilo.

Potpuno crni ili šareni Pixel uzorci: tako je teško odabrati! U oba slučaja, dobit ćete Cablò u crnoj verziji zajedno sa sedam tekstilnih kabela od 100 cm, koji će vam pomoći da napravite sjenilo koje će odgovarati svakom vašem raspoloženju; od intrigantnih geometrijskih figura do šarmantne cvjetne privlačnosti.

Štoviše, moći ćete kombinirati i uskladiti svoj Cablò koliko god puta želite jednostavno mijenjajući redoslijed isječaka kabela: samo otvorite dva plastična dijela u nosaču i postavite ih kako god želite u predviđene utore. Zahvaljujući tlačnoj stezaljci kabela ugrađenoj u rupicu, moći ćete ga pričvrstiti na bilo koji kabel, točno iznad držača svjetiljke.

Više detalja

 
Više informacija

Tehničke karakteristike Cablò sjenila:

  • Nosač: reciklirana plastika
  • Promjer nosača: 10 cm
  • kabeli od tkanine duljine 100 cm u odabranoj boji

Pažnja: u paketu ćete dobiti Cablò i dijelove kabela za sastavljanje vašeg savršenog sjenila. Ovjesni kabel nije uključen.

 
Tehnički list
NavojE27, E14
MaterijalTkanina, Termoplastika
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik