https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BKPAL02

Drveno stožasto sjenilo

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

35,60 €

- +

Dopustite da vas očara ovo sjenilo od johe, kreacija koja utjelovljuje umijeće izrade i izvrsnost dizajna made in Italy. Svaki je komad ručno izrađen s posebnom pažnjom za detalje, jedinstvene za svaki komad, ovi detalji svjedoče o njegovoj ekskluzivnosti.

Stožasti oblik sjenila naglašava suptilnu eleganciju rasvjetnog tijela. Drveno stožasto sjenilo postaje žarišna točka koja plijeni poglede. Drvo svojim toplim prirodnim tonom stvara detalj autentičnosti. Možete ga koristiti kakav jest za prirodan izgled ili ga, ako želite, možete prilagoditi bojom kako biste dodali onaj poseban štih koji upotpunjuje prostoriju i oživljava interijer.

Fokusirano svjetlo ovog sjenila idealno je za trenutke kada se posvetite čitanju ili kuhanju ili jednostavno uživate u dobrom obroku. Njegov oblik kanalizira svjetlosni tok na specifičan način, pružajući jasno i ciljano svjetlo. To je savršen spoj funkcionalnosti i estetike, transformirajući ne samo osvijetljeni prostor već i cjeli interijer.

Konačno, dobro znamo da je ekološki aspekt vrlo važan: drvo, nakon što se pretvori u tokarinu, obnavlja se kao pelet, pridonoseći ekološki održivom grijanju.

Više detalja

 
Više informacija

Dimenzije:
Promjer: 151 mm
Visina: 143 mm
Otvor rupe: 45 mm

Materijal: drvo johe

Navoj: E27

Kako biste održali prirodnu ljepotu drva, preporučujemo čišćenje sjenila krpom, izbjegavajući upotrebu kemikalija koje bi mogle promijeniti njegovu površinu.

Napomena: paket uključuje 2 E27 termoplastična prstena

Otkrijte proizvode iz kolekcije: viseća lampa, viseća lampa s dvostrukim padom, Fermaluce sa zakrivljenim nastavkom.

 
Tehnički list
NavojE27
MaterijalDrvo
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik