https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPBOXGER

Schuko porculanska zidna utičnica

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

17,80 €

- +

Porculanska zidna Schuko utičnica dizajnirana je od visokokvalitetnog materijala kako bi se postigla sigurnost i izdržljivost. Ova utičnica ima nazivni napon od 250 V što joj omogućuje da izdrži struju do 16 A. Također dolazi sa Schuko utičnicom koja omogućuje povezivanje bilo kojeg uređaja s dvopolnim utikačem i kontaktom za uzemljenje.

Što je Schuko porculanska utičnica?

Schuko porculanska utičnica je dvopolna uzemljena utičnica izrađena od crnog ili bijelog porculana. Ova vrsta utičnice često se koristi u kućnim okruženjima ili bilo kojem okruženju gdje su potrebne temeljite razine sigurnosti i otpora; to je zato što je porculan vrlo otporan na toplinu i mehanička opterećenja. Zahvaljujući elegantnom obliku i dizajnu, kao i briljantnoj jednostavnosti, može se koristiti i kao ukrasni element u modernim i profinjenim prostorima.

Koje su prednosti korištenja Schuko porculanske utičnice?

Porculan je poznat po svojoj sposobnosti da izdrži visoke temperature i otporan je na kemijske promjene. To ga čini idealnim materijalom za upotrebu u električnim sustavima i komponentama kao što su utičnice, izolatori i razvodne kutije.

Koje su sigurnosne karakteristike Schuko porculanske utičnice?

opremljena je zaštitnim zaslonima za sprječavanje slučajnog ili namjernog pristupa aktivnim komponentama, osiguravajući veću sigurnost tijekom uporabe. Osim toga, porculan je izolacijski materijal koji može spriječiti potencijalne kratke spojeve u bilo kojoj električnoj instalaciji.

Zašto odabrati Schuko porculansku utičnicu?

Dostupna u crnoj ili bijeloj boji, ova utičnica je idealno rješenje za one koji žele stvoriti električni sustav sa starinskom privlačnošću, bez kompromisa u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti. Ova je utičnica dugotrajna i pouzdana zahvaljujući svojoj porculanskoj izradi, koja je profinjenija i otpornija u usporedbi s keramikom. Također je jednostavna za montiranje i još lakša za korištenje zahvaljujući ergonomskom obliku i standardnom Schuko konektoru.

Je li Schuko utičnica prikladna za sve vrste domova?

Ova Schuko utičnica prikladna je za sve vrste domova zbog svoje kompatibilnosti s velikim brojem električnih sustava. Izrađena je od porculana, koji je izdržljiv i otporan, stoga dizajniran kako bi osigurao maksimalnu sigurnost i pouzdanost. Često se koristi u kućnim i profesionalnim okruženjima, ali prije ugradnje porculanske Schuko utičnice uvijek provjerite je li kompatibilna s vašim električnim sustavom. Ako imate bilo kakvih nedoumica, svakako se obratite profesionalnom električaru.

Ukratko, Schuko zidna utičnica idealna je opcija za one koji traže siguran i čvrst električni priključak, kao i za ljubitelje starinskih proizvoda koji žele stvoriti nostalgičan ugođaj u svom domu.

Više detalja

 
Više informacija

Schuko 2P+T 16A porculanska zidna utičnica (talijanska/njemačka utičnica):

  • Mjere: Ø 65 mm, h 50 mm
  • Crne ili bijele boje
  • CE oznaka kvalitete
  • Nazivni napon: 250 Volt AC
  • Frekvencija: 50-60 Hz
  • Nazivna struja: 16 A
  • Vrsta priključka: Vijčana stezaljka

Pričvršćivanje na zid - Vijci i tiple uključeni

Pažnja:

  • Ograničeno na unutarnju upotrebu
  • Obratite se stručnoj osobi prije instalacije
  • Za korištenje u sustavima rasvjete s tradicionalnim utičnicama
  • Koristite samo kabele s dvostrukom izolacijom (pogledajte odabir Creative-Cables)
  • Prvi zidni držač kabela mora biti postavljen na udaljenosti od najviše 5 cm od utičnice, razvodne kutije ili razvodnika. Ostali moraju biti postavljeni u razmacima od 80/100 cm.
 
Tehnički list
MaterijalPorculan, Porculan
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

Pribor

18 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik