https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPBOXSW080NER

Prekidač/prekretnik od crnog porculana s gumbom

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

29,80 €

- +

Crni porculanski preusmjerivač s gumbom je starinska komponenta koja se koristi za upravljanje jednim svjetlom s više lokacija. Izrađen od visokokvalitetnih materijala i usavršen elegantnom završnom obradom, ovaj preklopnik idealan je za one koji žele postići vintage atmosferu u svom domu ili uredskom prostoru.

Koje su prednosti korištenja porculana u električnom sustavu?

Porculan je čvrst i dugotrajan materijal koji može izdržati toplinske šokove i tupe udarce. Ove osobine čine ga savršenim izborom kada je u pitanju proizvodnja visokokvalitetnih električnih komponenti poput ovog razvodnika. Nadalje, porculan se također može pohvaliti profinjenim i sofisticiranim izgledom koji se lako uklapa u bilo koji interijer, posebno vintage.

Kada biste trebali odabrati preusmjerivač umjesto prekidača?

Crni porculanski preusmjerivač s gumbom savršen je dodatak ako želite upravljati jednim svjetlom s više lokacija pomoću različitih gumba. Unatoč tome što su vrlo slični uobičajenim prekidačima, razlikuju ih nekoliko važnih karakteristika.

  • Prekidač: unipolarni uređaj dizajniran kako bi prekinuo ili omogućio protok struje u jednom krugu. Drugim riječima, sklopka može otvoriti ili zatvoriti samo jedan električni krug. Prekidači se obično koriste za uključivanje i isključivanje svjetla, utičnica i drugih električnih uređaja.
  • Preusmjerivač: multipolarni uređaj dizajniran za usmjeravanje protoka struje u dva ili više krugova. Preusmjerivač može spojiti ili odspojiti dva ili više električnih krugova, omogućujući promjenu smjera struje. To znači da se može koristiti za paljenje i gašenje jednog svjetla s više lokacija, pomoću različitih gumba.

Ovaj se proizvod može koristiti i kao preusmjerivač i kao prekidač, ovisno o tome što je potrebno u električnom sustavu.

Jedinstvenost gumba.

Crni porculanski električni prekidač dizajniran je u Creative-Cables i podsjeća na klasični oblik ventila za vodu, dodajući vintage šarm i bezvremensku privlačnost proizvodu. Osim što je funkcionalna, ova komponenta također predstavlja ukrasni element koji dodatno dekorira interijer, dok dodaje dašak boje i stila: također možete birati iz širokog raspona boja kako biste slijedili stil ili stvorili zabavan kontrast.< /p>

Crna: najelegantnija boja.

Crni porculanski preklopnik s ventilom izdvaja se od ostalih zahvaljujući svojoj profinjenoj boji, koja svakoj prostoriji daje sofisticirani detalj. Crna je svestrana boja koja se lako slaže s različitim stilovima uređenja, od modernog do vintage. Osim toga, nudimo ga u istoj širokoj paleti boja u kojoj možete pronaći leptir maticu, za potpuno prilagođenu komponentu visoke kvalitete.

Crni porculanski preklopnik s gumbom idealan je izbor za one koji žele stvoriti retro izgled u svom domu ili uredskom prostoru. Izrađen od visokokvalitetnih materijala i usavršen elegantnom završnom obradom, ovaj se električni dodatak može upariti s drugim proizvodima iz kolekcije Porcelain, poput razvodnih kutija i utičnice za izdržljive električne sustave bezvremenske privlačnosti. Bijeli ili u boji, porculanski gumb unosi šarm u proizvod, čineći ga dekorativnim elementom osim što je funkcionalan.

Više detalja

 
Više informacija

Crni porculanski 10AX250V zidni prekidač/prekretnik s gumbom:

  • Mjere: Ø 66.5 mm, h 63 mm
  • Osnovna boja: crna; boja gumba: bijela, crna, crvena
  • CE oznaka kvalitete
  • Nazivni napon: 250 Volt AC
  • Frekvencija: 50-60 Hz
  • Nazivna struja: 16 A
  • Vrsta priključka: Vijčana stezaljka

Pričvršćivanje na zid - Vijci i tiple uključeni

Pažnja:

  • Ograničeno na unutarnju upotrebu
  • Obratite se stručnoj osobi prije instalacije
  • Za korištenje u sustavima rasvjete s tradicionalnim utičnicama
  • Koristite samo kabele s dvostrukom izolacijom (pogledajte odabir Creative-Cables)
  • Prvi zidni držač kabela mora biti postavljen na udaljenosti od najviše 5 cm od utičnice, razvodne kutije ili razvodnika. Ostali moraju biti postavljeni u razmacima od 80/100 cm.
 
Tehnički list
MaterijalPorculan, Porculan
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

Pribor

17 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik