https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPBOX

Porculanska razvodna kutija

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

12,20 €

- +

Ako tražite pouzdani nadgradni zidni električni sustav starinskog izgleda, ova 4-smjerna porculanska razvodna kutija za nadgradne instalacije savršen je izbor za vas. Izrađena od visokokvalitetnog i izdržljivog porculana, jamči dugotrajnost i kvalitetu.

Što je razvodna kutija?

Razvodna kutija bitan je dio električnog sustava koji omogućuje distribuciju električne energije na različite točke korištenja. Sadrži niz električnih priključaka koji vam omogućuju sigurno i učinkovito spajanje svih električnih kabela.

Prednosti korištenja porculanske razvodne kutije

U usporedbi s drugim razvodnim kutijama, porculanska razvodna kutija nudi nekoliko prednosti. Njen elegantan i robustan dizajn čini ju idealnom za nadgradne izložene električne instalacije.

  • Prije svega, porculan je dugotrajan materijal koji jamči veliku izdržljivost.
  • Povrh toga, porculan je izolacijski materijal koji pomaže u zaštiti od kratkih spojeva i izbjegava disperziju električne energije.
  • Porculan također može izdržati visoke temperature, vrućinu i plamen, što jamči veću zaštitu u slučaju požara.
  • Također je vizualno privlačan materijal koji se može pohvaliti sofisticiranim, sjajnim izgledom sličnim keramici. Njegova svestranost olakšava ugradnju u bilo koji stil uređenja interijera.

Ove kvalitete čine ga prikladnim za upotrebu u električnim instalacijama gdje je održavanje dobre otpornosti, čak i protiv mehaničkog ili toplinskog naprezanja, ključno.

Koje stilove nadopunjuje ova razvodna kutija?

Porculanska razvodna kutija Creative-Cables, dostupna s četiri prolaza u bijeloj ili crnoj boji, može se pohvaliti starinskim dizajnom koji je savršen za retro, klasične ili rustikalne električne instalacije, posebno u kombinaciji s drugim porculanskim elementima rasvjete poput stropnih rozeta ili držača svjetiljki; porculan se oduvijek tradicionalno koristio za unošenje elegancije i profinjenog stila u svaki prostor. Ugradnjom zidnog porculanskog električnog sustava možete postići šarmantnu vidljivu instalaciju bez potrebe za rušenjem zidova.

Koliko dugo traje ugradnja porculanske razvodne kutije?

Porculansku razvodnu kutiju jednostavno je postaviti, zahvaljujući jedinstvenoj središnjoj rupi za montažu na zid. Osim toga, njena kompaktna veličina omogućuje jednostavnu instalaciju u bilo kojoj prostoriji. Važno je osigurati da je razvodna kutija pravilno postavljena iz sigurnosnih razloga i ispravnog rada kruga. Za precizan i siguran rad uvijek se preporučuje profesionalna montaža.

Na kakvu vrstu zida biste ju trebali postaviti?

S jednom središnjom rupom za zidnu montažu, naša porculanska razvodna kutija osigurava sigurnost i stabilnost. Ovo je posebno vrijedno na starijim zidovima ili zidovima s neravnim površinama. Porculanska razvodna kutija ima jednu središnju rupu za montažu na zid.

Više detalja

 
Više informacija

Razvodna kutija za zidnu montažu:

  • Mjere: Ø 78 mm, h 35 mm
  • Crne ili bijele boje
  • CE oznaka kvalitete

Vijci i tiple uključeni

Pažnja:

  • Ograničeno na unutarnju upotrebu
  • Obratite se stručnoj osobi prije instalacije
  • Za korištenje u sustavima rasvjete s tradicionalnim utičnicama
  • Koristite samo kabele s dvostrukom izolacijom (pogledajte odabir Creative-Cables)
  • Prvi zidni držač kabela mora biti postavljen na udaljenosti od najviše 5 cm od utičnice, razvodne kutije ili razvodnika. Ostali moraju biti postavljeni u razmacima od 80/100 cm.
 
Tehnički list
MaterijalPorculan, Porculan
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

Pribor

18 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik