https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPBOXSW079NER

Prekidač/prekretnik od crnog porculana s leptir maticom

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

29,80 €

- +

Crni porculanski prekidač s leptir maticom savršen je za dodavanje starinskog detalja svim izloženim električnim instalacijama. Leptir matica je jedinstven proizvod koji zaista izdvaja cijeli sustav dok mu daje zabavan retro izgled. Ova se komponenta koristi za paljenje i gašenje jednog svjetla s više točaka, pomoću rotacije matice.

Što onda podrazumijevamo pod preusmjerivačem?

Preusmjerivač je električna komponenta koja se koristi unutar kruga za kontrolu protoka električne struje u jednom ili više smjerova. U biti, omogućuje vam odabir određenog izvora napajanja i prekid protoka struje. Najčešće se koristi za upravljanje rasvjetom u prostoriji, poput paljenja ili gašenja lampi. Crni porculanski preklopnik s leptir maticom šarmantna je opcija za zamjenu standardnog prekidača u izloženoj električnoj instalaciji.

Koja je razlika između razvodnika i prekidača?

Oboje su električni uređaji koji se koriste za prekidanje ili kontrolu protoka struje u električnom krugu. Međutim, razlikuju ih nekoliko razlika.

  • Prekidač je unipolarni uređaj, što znači da je dizajniran da prekine ili omogući protok struje u jednom krugu. Drugim riječima, sklopka može otvoriti ili zatvoriti samo jedan električni krug. Prekidači se obično koriste za uključivanje i isključivanje svjetla, utičnica i drugih električnih uređaja.
  • Preusmjerivač je s druge strane multipolarni uređaj dizajniran za usmjeravanje toka struje u dva ili više krugova. Preusmjerivač može spojiti ili odspojiti dva ili više električnih krugova, omogućujući promjenu smjera struje. To znači da se može koristiti za paljenje i gašenje jednog svjetla s više lokacija, pomoću različitih gumba.

Ovaj se proizvod može koristiti i kao preusmjerivač i kao prekidač, ovisno o tome što je potrebno u električnom sustavu.

Zašto odabrati porculanski diverter?

Porculan je izvrstan materijal za upotrebu u električnim sustavima, zahvaljujući svojim izolacijskim svojstvima i otpornosti na toplinu. Osim toga, može se jednostavno oblikovati i dekorirati, što ovaj razvodnik čini ne samo funkcionalnim, već i estetski ugodnim za uključivanje u vašu instalaciju zidne rasvjete.

Koje su tehničke značajke ovog porculanskog preusmjerivača?

Preusmjerivač od crnog porculana s leptir maticom idealan je za paljenje i gašenje jednog svjetla s više točaka pomoću različitih tipki. To vam omogućuje veću kontrolu nad rasvjetom bez potrebe da se krećete s jedne strane prostorije na drugu. Nadalje, zahvaljujući svojoj kompatibilnosti sa starinskim električnim sustavima, ovaj se preusmjerivač također može koristiti pri restauriranju antičkih ili povijesnih domova.

Zašto odabrati jedinstvenu leptir maticu?

Leptir matica je element dizajna, koji potpisuje Creative-Cables, koji ovaj prekidač čini jedinstvenim. Naziva se i krilna matica, i danas pomaže pri ručnom zatezanju dijelova namještaja ili električne opreme, ona ne dodaje starinski izgled električnom sustavu, već je i iznimno lak za korištenje. Ergonomski oblik omogućuje vam paljenje i gašenje svjetla jednostavnim okretanjem. Osim toga, nudimo leptir maticu u širokom rasponu boja, za potpuno prilagođenu komponentu visoke kvalitete.

Crna: najelegantnija boja

Crni porculanski preklopnik izdvaja se od ostalih zahvaljujući svojoj profinjenoj boji, koja svakoj prostoriji daje sofisticirani detalj. Crna je svestrana boja koja se lako slaže s različitim stilovima uređenja, od modernog do vintage. Osim toga, nudimo i u istoj, širokoj paleti boja, leptir maticu, za potpuno prilagođenu komponentu rasvjete visoke kvalitete.

Ukratko, crni porculanski prekidač s leptir maticom je funkcionalna i jedinstvena komponenta savršena za starinske električne instalacije (posebno u kombinaciji s upletenim kabelima i porculanskim razvodnim kutijama. Leptir matica dodaje dašak jedinstvene kreativnosti, a pritom ostaje jednostavna i laka za korištenje. Bilo da pokušavate obnoviti izvorni izgled prekrasne starinske kuće ili želite dodati retro vibru svom električnom sustavu, crni porculan prekidač s leptir maticom je pravi izbor za vas.

Više detalja

 
Više informacija

Zidni prekidač/prekretnik od crnog porculana 10AX250V s leptir maticom

  • Mjere: Ø 66.5 mm, h 69 mm
  • Boja baze: crna boja leptir poluge: bijela, crna, crvena
  • CE oznaka kvalitete
  • Nazivni napon: 250 Volt AC
  • Frekvencija: 50-60 Hz
  • Nazivna struja: 16 A
  • Vrsta priključka: Vijčana stezaljka

Pričvršćivanje na zid - Vijci i tiple uključeni

Pažnja:

  • Ograničeno na unutarnju upotrebu
  • Obratite se stručnoj osobi prije instalacije
  • Za korištenje u sustavima rasvjete s tradicionalnim utičnicama
  • Koristite samo kabele s dvostrukom izolacijom (pogledajte odabir Creative-Cables)
  • Prvi zidni držač kabela mora biti postavljen na udaljenosti od najviše 5 cm od utičnice, razvodne kutije ili razvodnika. Ostali moraju biti postavljeni u razmacima od 80/100 cm.
 
Tehnički list
MaterijalPorculan, Porculan
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

Pribor

17 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik