https://www.creative-cables.hr/23_bebulbs BB-F05

LED Smoky Magnetic žarulja Deco Line Globo G125 2,8W 90Lm E27 1800K - F05

BB-F05

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

13,60 €

- +

F05 je LED žarulja u obliku kugle G125, zatvorena u zadimljenom staklu za stvaranje tople i ugodne atmosfere. Jedinstvena značajka ovog proizvoda je jedna, okomita žarna nit koja se proteže duž cijele staklene žarulje. Ova nit stvara prepoznatljive svjetlosne uzorke i može se djelomično odvojiti od strukture s jedne strane, proizvodeći sanjive vizualne efekte.

S potrošnjom od 2,8 W i svjetlinom od 90 lumena, žarulja F05 LED Globe G125 savršen je izbor za stvaranje prekrasne atmosfere u svakom prostoru. Standardni priključak E27 čini žarulju kompatibilnom sa širokim rasponom grla za žarulje. Topla boja svjetla (1800K) osigurava profinjenu, ali ugodnu atmosferu, a zadimljeno staklo unosi tajanstvenost i eleganciju u prostoriju. Kada je isključeno, staklo izgleda sivo i elegantno, a kada se svjetla upale, čarolija počinje!

Lagano protresite žarulju kako biste odvojili žarnu nit spojenu s magnetnim postoljem. Kako nježno leži na staklu, zapalit će prekrasnu svjetlosnu predstavu prije nego što se vrati u prvobitni položaj. Ova mala značajka oživljava žarulju, stvarajući impresivno iskustvo osvjetljenja svaki put kada pritisnete prekidač.

F05: umjetničko djelo koje nadilazi svrhu jednostavnog izvora svjetla. Spajanje elegancije oblika kugle G125 i izvanredne inovacije magnetske niti. Savršen izbor za poklon sebi ili drugima.

Više detalja

 
Više informacija

Vrsta žarulje: LED
Oblik: globe
Okov: E27
Promjer: 125 mm
Duljina: 178 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,8 W
Energetski razred: nije potrebno - ukrasna žarulja
Boja svjetlosti: 1800 K
Lumen: 90 Lm
Mogućnost prigušivanja: Ne

Molimo obratite posebnu pozornost. Ovo je žarulja, a ne igračka. Rukujte njom iznimno pažljivo i izbjegavajte grubo rukovanje.

 
Tehnički list
NavojE27
Promjer125 Ø
Snaga-Watt2.8W
Temperatura boje1800°K
Snop svjetlosti360°
Jakost svjetlosti-Lumen90 Lm
Mogućnost prigušivanja svjetlostiNe
OblikOkrugla
Tip žaruljeLED
Napon240V, 220V
BrandBebulbs
Boja staklaZadimljeno
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik