https://www.creative-cables.hr/23_bebulbs BB-T01

LED prozirna Drop žarulja A60 7W 806Lm E27 2700K Dimabilna (prigušiva) - T01

BB-T01

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

6,10 €

- +

Žarulja s mogućnešću prigušivanja elegantneg A60 oblika kapi, s prozirnim staklom i toplim bijelim osvjetljenjem od 2700K. T01 je pravi izbor za one koji traže proizvod visoke kvalitete s karakterom koji pristaje svakoj prostoriji i nudi izvrsnu vrijednest za nevac.

Koje su značajke ove žarulje?

Savršena za stvaranje svijetle atmosfere bez mijenjanja boja ili naprezanja očiju, ova žarulja može se pohvaliti potrošnjom od 7 vata, što je približne 60 vata u usporedbi s tradicionalnim žaruljama sa žarnem niti. Za svjetlinu od 806 lumena koja pruža toplo bijelo osvjetljenje boje svijetlosti 2700K. Dugi filamenti LED žarulje T01 pomažu u smanjenju područja sjene i osiguravaju ravnemjernu raspodjelu svjetla. Zahvaljujući LED tehnelogiji koja omogućuje podešavanje intenziteta svjetla, ova žarulja može po potrebi pojačati ili smanjiti svjetlinu (prigušiva je). Navoj E27 čini ju kompatibilnem s većinem grla za žarulje, što olakšava zamjenu starih žarulja.

Gdje bi se ove žarulje trebale koristiti?

Prozirni dizajn žarulje T01 dodaje stil i profinjenest, bilo kod kuće ili u poslovnim prostorima. Bilo da se koristi kao zidna svjetiljka u dnevnej sobi ili kao stolna svjetiljka u radnej sobi, ova žarulja prilagođava se svakoj prostoriji, transformirajući je zahvaljujući svojoj toploj bijeloj svjetlosti i bezvremenskom šarmu.

Koju tehnelogiju koristi žarulja T01?

Žarulja T01 koristi tehnelogiju LED žarne niti, osiguravajući energetsku učinkovitost do 90% u usporedbi s tradicionalnim žaruljama sa žarnem niti. Nadalje, može se pohvaliti životnim vijekom većim od 15 000 sati, jamčeći pouzdane i postojane osvjetljenje tijekom vremena.

Sa žaruljom T01 LED Drop A60 7W 806Lm E27 2700K možete kombinirati energetsku učinkovitost, zadivljujući dizajn i izvrsnu kvalitetu svjetla, a sve po pristupačnej cijeni.

Više detalja

 
Više informacija

Tip žarulje: LED
Oblik: Drop
Navoj grla: E27
Promjer: 60 mm
Duljina: 108 mm
Napon: 220/240 V
Snaga: 7 W
Energetska klasa: E
Temperatura boje: 2700 K
Lumen: 806 Lm
Dimabilna (prigušiva): Da

Naše dimabilne (prigušive) žarulje s ravnom niti kompatibilne su sa svim trailing EDGE dimmer tehnologijama.

Prilikom odabira dimmera: osim razmatranja maksimalne snage opterećenja, potrebno je uzeti u obzir i minimalnu potrebnu snagu. Kada je prigušena snaga niža od minimalne navedene snage, potrošač može treperiti i/ili se oštetiti.

 
Tehnički list
Mogućnost prigušivanja svjetlostiDa
NavojE27
Promjer60 Ø
Tip žaruljeLED
Temperatura boje2700°K
Napon220V, 240V
Snaga-Watt7W
Energetski razredE
OblikKapljica, Kapljica
Snop svjetlosti360°
Jakost svjetlosti-Lumen806 Lm
Boja staklaTransparentno
BrandBebulbs
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik