https://www.creative-cables.hr/23_bebulbs BB-F03

LED Smoky Magnetic žarulja Deco Line Edison ST64 2,2W 60Lm E27 1800K - F03

BB-F03

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

8,70 €

- +

F03 LED žarulja kombinira klasičnu eleganciju ST64 oblika s iznenađujućim obratom: ravna i okomita žarna nit koja se, kako se žarulja trese, odvaja s jedne strane i naliježe na staklo, poprimajući stalno mijenjajuće oblike .

F03 LED žarulja ima potrošnju od 2,2 W i svjetlinu od 60 lumena. S navojem E27 i toplom bojom svjetla od 1800K, idealan je dodatak za ugodnu i zadivljujuću atmosferu. Zadimljeno staklo daje prostoriji dašak elegantne sofisticiranosti. Kada je isključena, staklo izgleda sivo i elegantno, a kada se svjetla upale, čarolija počinje!

Povezana s bazom pomoću magneta, žarna nit se može lako odvojiti laganim protresanjem žarulje. Dok se nježno postavlja na staklo, stvara kontinuirani ples različitih oblika prije nego što se vrati u svoj prvobitni položaj. Ova mala značajka animira žarulju, pružajući impresivno iskustvo osvjetljenja. Uživajte u jedinstvenom svjetlosnom prikazu sa svakim paljenjem žarulje.

F03 LED žarulja puno je više od jednostavnog izvora svjetlosti. Spaja eleganciju bezvremenskog dizajna s inovacijom magnetske niti, što rezultira doista jedinstvenim doživljajem osvjetljenja. Štoviše, sa svojom izduženom okomitom žarnom niti i svjetlosnim uzorcima, ova žarulja također predstavlja vrijedan element dizajna. Bilo da želite dodati upečatljive svjetlosne efekte na zidove svog doma ili tražite izuzetan poklon, ovo je savršen izbor.

Više detalja

 
Više informacija

Vrsta žarulje: LED
Oblik: Edison
Okov: E27
Promjer: 64 mm
Duljina: 140 mm
Volt: 220/240 V
Watt: 2,2 W
Energetski razred: nije potrebno - ukrasna žarulja
Boja svjetlosti: 1800 K
Lumen: 60 Lm
Mogućnost prigušivanja: Ne

Molimo obratite posebnu pozornost. Ovo je žarulja, a ne igračka. Rukujte njom iznimno pažljivo i izbjegavajte grubo rukovanje.

 
Tehnički list
NavojE27
Promjer64 Ø
Snaga-Watt2.2W
Temperatura boje1800°K
Snop svjetlosti360°
Jakost svjetlosti-Lumen60 Lm
Mogućnost prigušivanja svjetlostiNe
OblikEdison
Tip žaruljeLED
Napon240V, 220V
BrandBebulbs
Boja staklaZadimljeno
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik