https://www.creative-cables.hr/23_bebulbs BB-N03

LED prozirna Globe žarulja G95 7W 806Lm E27 3500K Dimabilna (prigušiva) - N03

BB-N03

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

7,50 €

- +

N03 LED žarulja sa žarnem niti idealne je rješenje za one koji žele svoj prostor osvijetliti dizajnerskim svjetlom prirodneg bijelog tona. Klasični stil i moderna tehnelogija spajaju se u proizvod koji nudi izvrsnu vrijednest za nevac.

Koje su značajke ove žarulje?

Sa snagom od 7 vata, žarulja N03 proizvodi svjetlinu od 806 lumena i emitira svjetlost od 3500K, pružajući besprijekorne bijelo prirodne osvjetljenje koje ne mijenja boje i ne opterećuje oči. Štoviše, zahvaljujući navoju E27, kompatibilna je s većinem standardnih grla za žarulje, što pojednestavljuje instalaciju i zamjenu. Žarulja N03 također se može prigušiti, što vam omogućuje podešavanje intenziteta svjetla prema prilici ili svjetlini prostorije.

Gdje se ove žarulje mogu koristiti?

G95 dizajn žarulje N03 u obliku kugle evocira bezvremenski stil koji svakom prostoru dodaje šarm i osobnest. Savršena za osvjetljavanje dnevnih i spavaćih soba, kao i restorana ili komercijalnih objekata, ova prozirna staklena žarulja transformira atmosferu svakog okruženja svojim obavijajućim svjetlom i retro izgledom.

Koju tehnelogiju koristi žarulja N03?

Zahvaljujući tehnelogiji LED filamenta, ova žarulja nudi značajne uštede energije u usporedbi s tradicionalnim žaruljama sa žarnem niti. Nadalje, žarulja N03 ima životni vijek veći od 15 000 sati, što vam omogućuje dugotrajne uživanje u njenem prirodnem i gostoljubivom bijelom svjetlu.

neka vas vintage elegancija i moderna rasvjeta prozirne žarulje N03 Globe G95 7W 806Lm E27 3500K obore s negu. Stvorite ugodnu i zadivljujuću atmosferuo u svakom prostoru sa žaruljom koja nudi izvrsnu vrijednest za nevac.

Više detalja

 
Više informacija

Vrsta sijalice: LED
Oblik: Globe
Prihvat grla: E27
Promjer: 95 mm
Duljina: 140 mm
Napon: 220/240 V
Snaga: 7 W
Energetska klasa: E
Temperatura boje: 3500 K
Izlaz lumena: 806 Lm
Dimabilna (prigušiva): Da

Naše dimabilne (prigušive) žarulje s ravnom niti kompatibilne su sa svim trailing EDGE dimmer tehnologijama.

Prilikom odabira dimmera: osim razmatranja maksimalne snage opterećenja, potrebno je uzeti u obzir i minimalnu potrebnu snagu. Kada je prigušena snaga niža od minimalne navedene snage, potrošač može treperiti i/ili se oštetiti.

 
Tehnički list
Mogućnost prigušivanja svjetlostiDa
NavojE27
Promjer95 Ø
Tip žaruljeLED
Temperatura boje3500°K
Napon220V, 240V
Snaga-Watt7W
Energetski razredE
OblikOkrugla, Okrugla
Snop svjetlosti360°
Jakost svjetlosti-Lumen806 Lm
Boja staklaTransparentno
BrandBebulbs
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik