https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BABW5020

Plava stolna lampa - Cubetto

Novi proizvod'

Ovaj proizvod je rasprodan

92,40 €

Ako tražite jedinstvenu, ali elegantnu stolnu lampu koja će osvijetliti vaš uredski prostor ili spavaću sobu, onda bi ova neobična plava stolna lampa mogla biti odgovor na vaše potrebe!

Komponente svjetiljke

Jednostavno, ali osebujno rješenje: kubična baza izrađena je od Posaluce Cubetto, kultnih Creative-Cables lampi od obojenog drva >. Duboka plava nijansa donosi profinjeni stil u bilo koji interijer, a visokokvalitetno drvo korišteno za postolje svjetiljke u potpunosti je obrađeno u Italiji./p>

Sivi tekstilni kabel, uparen s plavom bazom, dodaje suptilnu eleganciju svjetiljci stvarajući upečatljiv kontrast boja. Prekidač dolazi u istoj boji kao i kabel kako bi se istaknuo kromatski sklad konačnog proizvoda. A zahvaljujući standardnom utikaču sve što trebate za napajanje svjetiljke je utičnica u blizini.

Završni detalj: zadimljena žarulja

Kako bismo još naglasili ljepotu ove zadivljujuće stolne lampe, uparili smo je s zadimljenom žaruljom koja emitira toplu, gostoljubivu rasvjetu za umirujuću i intimnu atmosferu. Zadimljeni efekt žarulje savršeno nadopunjuje dizajn svjetiljke, dodajući joj osobnost i besprijekoran i uravnotežen stil bez obzira je li lampa uključena ili isključena.

Kakav bi namještaj pristajao ovoj plavoj lampi?

Ovaj je proizvod je svestran i prikladan za različite stilove uređenja, od klasičnih do modernih domova. Sa svojim elegantnim dizajnom i prepoznatljivom bojom, može funkcionirati i kao praktična stolna svjetiljka i kao ukrasni element koji povećava estetsku privlačnost svake prostorije u koju se postavi.

Ukratko, ako tražite jedinstveni komad visoke kvalitete koji će vam privući oko, naša plava stolna lampa savršen je izbor za vas. Kubična baza plave boje, uparena s kabelom od antracit tkanine, usavršena je prekrasnom zadimljenom svjetlećom žaruljom. Za elegantan, gotovo eteričan izgled u svakoj prostoriji vašeg doma.

Više detalja

 
Više informacija

Stolna lampa je izrađena od:

  • Posaluce Cubetto Color u plavo obojenom drvu, bočne mjere 9,3 cm - armatura: E27 max 70W; napon: 220-240V
  • 2 m tekstilnog kabela 2x0,75 sive boje RM03 (150 cm od utikača do prekidača + 50 cm od prekidača do Posaluce Cubetto)
  • Dvopolni europski utikač 10A boje brušenog titana
  • dvopolni prekidač bijeli s gumbom od brušenog titana

CE certifikat

Proizvedeno u Italiji

Žarulja [DL700179]: LED, Globe G125 E27 Smoky, 220/240V, 5W, 120 LM, 1800K, širina 125 mm, visina 175 mm, prigušiva

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik