https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BABW3020

Crvena stolna lampa - Cubetto

Novi proizvod'

Ovaj proizvod je rasprodan

137,20 €

Tražite dizajnerski komad koji će istaknuti vaš stil? Ova crvena stolna lampa bit će savršen izbor za dodavanje osobnosti i šarma vašem domu, zahvaljujući svojoj intenzivnoj i živahnoj boji. Dakle, što čekate?

Komponente svjetiljke

U srcu ovog proizvoda je postolje svjetiljke Posaluce Cubetto, u potpunosti izrađeno u Italiji od prirodnog drva. Htjeli smo izdvojiti ovu svjetiljku dajući joj taj dodatni detalj osobnosti, a to smo uspjeli obojivši je u jarko crveno i uparivši je s čupavim tekstilnim kabelom linije Marlene u istoj nijansi. Kabel je dugačak otprilike 2 metra i pruža veliku fleksibilnost za postavljanje stolne lampe gdje god želite, osiguravajući praktičan komad i zapažen detalj. Ovu izvanrednu svjetiljku završavaju prekidač i utikač.

Završni detalj: stožasta žarulja s efektom porculana

Kako bismo dodatno podigli ovu zapanjujuću stolnu svjetiljku, kombinirali smo je s konusnom žaruljom s efektom porculana koja emitira toplu, gostoljubivu rasvjetu za umirujuće, intimno okruženje. Žarulja s efektom porculana besprijekorno nadopunjuje jarko crvenu drvenu bazu, za besprijekoran i uravnotežen stil.

Ova stolna lampa može biti izvrstan dodatak vašem stolu ili noćnom ormariću, unoseći dašak stila i osobnosti u vaše sobe. Topla i gostoljubiva rasvjeta konusne žarulje s efektom porculana stvara umirujuću i intimnu atmosferu za opuštanje nakon dugog dana.

Ukratko, ako tražite jedinstveni komad koji će vam zapeti za oko, naša crvena stolna lampa savršeno je otkriće. Kubična baza u jarko crvenoj boji uparena s prekidačem, utikačem i dlakavim tekstilnim kabelom u istoj nijansi i na vrhu prekrasna stožasta žarulja s efektom porculana definitivno je upečatljiv detalj. Dodajte dašak boje i učinite svaku večer nezaboravnom uz Creative-Cables!

Više detalja

 
Više informacija

Stolna lampa je izrađena od:

  • Posaluce Cubetto Color u crveno obojenom drvu, bočne mjere 9,3 cm - armatura: E27 max 70W; napon: 220-240V
  • 2 m tekstilnog kabela 2x0,75 crveni TP09 (150 cm od utikača do prekidača + 50 cm od prekidača do Posaluce Cubetto)
  • Dvopolni europski utikač 10A bijeli
  • dvopolni prekidač bijele boje

CE certifikat

Proizvedeno u Italiji

Žarulja [DL700245]: LED, Siro E27 Porcelain, 220/240V, 6W, 540 LM, 2700K, Klasa F, širina 143 mm, visina 170 mm, prigušiva

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik