https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BKROSSI

Silikonska rozeta sa središnjom rupom i pripremom s bočnom rupom

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

6,30 €

- +

Pretvorite svoje viseće svjetiljke u prepoznatljiv komad za svoj dom zahvaljujući Creative-Cables kompletu silikonske rozete. Dostupna u 12 boja, ova silikonska rozeta s jednom središnjom rupom također je prikladna za sjenila, spajajući kreativnost i funkcionalnost u jednom.

Što ovu rozetu čini tako posebnom?

Stropna rozeta nije samo prikladna maska za električne žice na zidovima ili stropovima, ona može biti puno više: to je ukrasni detalj koji vašu lampu čini jedinstvenom i unosi karakter u svaku prostoriju. Ova nenametljiva rozeta bez vijaka dizajnirana je kako bi osigurala jednostavno i uredno ožičenje, također zahvaljujući plastičnom zidnom nosaču s predviđenim mjestom za ugradnju tropolnog priključnog bloka.

Rozeta se prodaje s posebnom stezaljkom za kabel za pričvršćivanje cijevi s navojem M10x1 (već uključena u proizvod) ili kabela za ovjes. Ako umjesto toga želite instalirati zidnu svjetiljku, silikonski poklopac se može okrenuti kako bi se rozeta lako montirala na zid.

Zašto silikon?

Silikon je mekan i prozračan materijal. Nevjerojatno otporan na visoke temperature, kemijske reakcije i oksidaciju, uz to je izolacijski i gotovo neuništiv. Sve te kvalitete učinile su ovaj pouzdani i svestrani materijal vrlo popularnim među kupcima, dizajnerima interijera i dekoraterima.

Za što se koristi bočna vodilica za rezanje rupe?

Jedna strana silikonske rozete predstavlja suptilan trag na kojem se po potrebi može izrezati rupa pomoću škara ili pomoćnog noža. To bi vam omogućilo spajanje dviju rozeta iz iste kolekcije, stvarajući dvije svjetiljke s jednim izvorom svjetlosti. Rozetu također možete postaviti daleko od izvora svjetlosti tako da je spojite na kabel od tkanine i utikač .

Više detalja

 
Više informacija

Visina: 46,5 mm.
Promjer: Ø 88 mm.
Promjer rupe: Ø 10 mm.

Zatvaranje stropnog nosača.

Pažnja: dodaci za spajanje rozete na električni vod NISU UKLJUČENI u komplet, ali se mogu kupiti zasebno

 
Tehnički list
Tip proizvodaStropna rozeta
Broj rupa1
Broj bočnih rupa1
OblikOkruglo
Dimenzije88 mm
OkruženjeUnutarnja
PrekidačNe
MaterijalSilikon
SjeniloBez sjenila
SmartNe
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

25 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik