https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BIP44-E27-1

E27 zidni ili stropni držač svjetiljke – IP44 vodootporan

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

9,90 €

- +

S grlom E27 koje je patentirao Creative-Cables, osvjetljenje vašeg doma nikada nije bilo lakše. Njegov zakrivljeni dizajn, smanjene dimenzije i moderne, ali jednostavne linije omogućit će vam stvaranje upečatljivih svjetlosnih kompozicija čak i s ograničenim prostorom, bez potrebe za stropnom rozetom. Grlo za žarulju E27 također se može izravno montirati na bilo koji zid ili strop.

Povrh toga, zahvaljujući posebnoj membrani koja štiti unutarnji sloj, ovo grlo za žarulje E27 ima zajamčeni stupanj zaštite IP44 što ga čini prikladnim za vanjsku upotrebu - ispod nadstrešnice, na dvorištu ili maloj terasi - ili u kupaonici, blizu ili iznad ogledala.

Gdje se može koristiti ovaj nosač svjetiljke?

Creative Cables grlo za žarulju navoja E27 može se koristiti u raznim vanjskim ili unutarnjim prostorima zahvaljujući svojoj svestranosti: kuhinja, terasa, radna soba, dnevni boravak i još mnogo toga. Kompaktan dizajn i male dimenzije čine ovaj proizvod odličnim odabirom za manje prostore, za unutarnju i vanjsku primjenu.

Zašto biste trebali koristiti grlo E27?

E27 grlo za žarulju jedno je od najčešćih na tržištu. To je djelomično zbog njegove jednostavnosti upotrebe: sve što trebate učiniti je pričvrstiti žarulju u E27 priključak, i voilà! Žarulja će biti dodatno osigurana zahvaljujući svom vijčanom spoju koji osigurava čvrsto pričvršćivanje unutar držača svjetiljke, uvelike smanjujući rizik od slučajnih padova i oštećenja.

Još jedna prednost grla za žarulje E27 je impresivna svestranost proizvoda. Isti držač svjetiljke kompatibilan je s različitim vrstama žarulja, što ga čini savršenim za korištenje u brojnim različitim prilikama i ne ograničava rok upotrebe, jednostavno zamijenite samo žarulju, nije potrebno kupovati cijelu novu lampu.

E27 grlo za žarulju je iznimno pristupačan i široko prodavan proizvod.

Što znači stupanj zaštite IP44 u grlu svjetiljke?

Kôd navodi stupanj zaštite držača svjetiljke od fine prašine i vlage. Prvi broj 4 označava da je grlo svjetiljke zaštićeno od čvrstih predmeta većih od 1 mm, dok druga 4 znači da je zaštićeno od prskanja vodom. To znači da je ovo grlo E27 za vanjske svjetiljke s IP44 stupnjem zaštite kompatibilno za vanjsku uporabu, ali ne smije biti izravno izloženo lošem vremenu. Treba ga postaviti ispod nadstrešnice ili krova, gdje će izdržati sve promjene vlage i temperature.

Više detalja

 
Više informacija

Tehničke specifikacije:
Termoplastično grlo za žarulju s PVC brtvama. Za izložene žarulje.

  • E27 navoj
  • Napon 220-240V
  • II Klasa
  • IP44 Protection Degree
  • Mjere Ø 50 mm, visina 60 mm
  • Stezaljke za čvrste i savitljive kablove od 0,75-1,5 mm2

Proizvedeno u Italiji

Ce certificirano

Vijci i tiple za zidnu montažu nisu uključeni u pakiranje.

 
Tehnički list
Tip proizvodaNosač svjetiljke za vidljivu žarulju
OkruženjeVanjska, Unutarnja
PrekidačNe
Stupanj zaštiteIP44
MaterijalTermoplastika
NavojE27
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik