https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPDECLF3

EIVA ELEGANT Visilica s tekstilnim kabelom duljine 5 m, Ellepì sjenilom, stropnom rozetom i grlom za žarulje IP65 u silikonu

personalizza Customise
EIVA

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

58,80 €

- +

Tražite rasvjetu za osvjetljavanje večere na otvorenom? Tražite vanjsku rasvjetu za osvjetljavanje vašeg trijema? Želite stvoriti jedinstveni ambijent u vrtu zahvaljujući rasvjeti koja odražava vaš osobni stil? S visilicom EIVA konačno možete promijeniti izgled vanjskih prostora, oslanjajući se na sigurnost proizvoda Made in Italy koji je u potpunosti vodootporan.

Ova visilica, opremljena sjenilom, sadrži silikonsko vodootporno grlo za žarulju i stropnu rozetu iz linije EIVA: visokokvalitetne komponente s IP65 zaštitom, vodootporne, dizajnirane i patentirane u Creative-Cables.
Zahvaljujući modernim linijama i minimalističkom dizajnu ogromnog sjenila, Ellepì možete postići moderan stil u bilo kojem okruženju. Odaberite boju sjenila koja najbolje odgovara vašim potrebama: aluminij za ljubitelje industrijskog stila, bijeli i crni za one koji vole jednostavnu modernu rasvjetu - ili kombinaciju bakra i mesinga za brzo definiranje raspoloženja i stila u svakom trenutku.

Stropna rozeta ovog lustera može biti montirana na zid ili strop, što omogućuje iskorištavanje vašeg već postojećeg izvora struje, dok zahvaljujući decentralizatoru možete odlučiti gdje ćete objesiti svoje luster, osvjetljavajući točno ono mjesto koje želite i trebate.

Ovaj luster spreman je za instalaciju i možete ga kupiti zajedno sa žaruljom: za vas smo odabrali LED G125 žarulju s prozirnim staklom i dugim nitima, ali ako tražite drugačiji stil, tada možete odabrati bilo koju žarulju od 200 LED žarulja dostupnih u našoj ponudi.

Sve su lampe iz Creative-Cables dizajnirane i sastavljene u Italiji i testirane i certificirane su od neovisnih laboratorija na temelju najstrožih standarda koji su na snazi: još jedan razlog odabira kvalitete Creative-Cables.

Više detalja

 
Više informacija

Vanjska visilica sastavljena od:
500 cm kabela 2x1.00 u neoprenskom omotaču za vanjsku upotrebu IP65 u odabranoj boji
1 meka silikonska rozeta IP65 u odabranoj boji
1 EIVA E27 IP65 grlo s navojnim prstenima za montiranje sjenila
1 meka silikonska ovojnica za grlo, u odabranoj boji
1 decentralizator s priborom za motažu na zid ili strop
1 Dibond® Ellepì disk sjenilo u odabranoj boji ø 400 mm H 3 mm

LED žarulja [Ref. DL7001100DA], Globe G125, prozirna, duge niti, E27, Ø 125 mm H 178 mm, 220/240V, 4W, Class A+, 2200 K, 400 Lm, Dimabilna

Made in Italy

 
Tehnički list
MoodColorful, Modern
SistemEIVA
Stupanj zaštiteIP65
MaterijalSilikon
NavojE27
ŽaruljaNe
SjeniloZa sjenilo
SmartNe
Broj svjetlosnih točaka1
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik