https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BPSE3MDR18

E-Snake EIVA Prijenosna vanjska svjetiljka IP65 s 3 svjetla

personalizza Customise
EIVA

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

144,20 €

- +

Proljeće i ljeto su konačno pred vratima, kao što će uskoro biti i vaša obitelj i prijatelji kada se konačno možete vratiti organiziranju večera i drugih zabava i okupljanja na otvorenom. Naravno, vrijeme koje provodite sami također je važno, pa vam sjajna vanjska rasvjeta može pomoći da se ušuškate na terasi sa svojim psom i dobrom knjigom. Ova svjetiljka se također može premjestiti po vašoj želji, ovisno o vašem raspoloženju i željama.

Ova svjetiljka je izrađena s držačima svjetiljke i spojevima iz EIVA sistema, posebno dizajniranim od strane Creative-Cables za vanjsku upotrebu. Sve komponente imaju stupanj zaštite IP65, otporne su na vodu i kišu te dolaze s neoprenskim kabelom s tekstilnom oblogom i Schuko utikačem za vanjsku upotrebu. Od terase do vrta, od šumovitog područja u blizini vaše planinske kolibe do prikolice na plaži: idite kamo vas srce vodi.

Napomena: stupanj zaštite IP65 zajamčen je samo sa žaruljama u obliku A60, ST64, G95 i G125 (stalno ažuriranje), a EIVA držač svjetiljke je isključivo dizajniran za držanje staklenih LED žarulja.

Patentirane od strane Creative-Cables, ove su svjetiljke dizajnirane i sastavljene u Italiji. Testirane su i CE certificirane od neovisnih institucija na temelju rigoroznih normi.

Tražite različite boje i mjere? Kliknite gumb za prilagođavanje.

Više detalja

 
Više informacija

Ukupna mjera:

  • Duljina: 270 cm
  • Visina: 105 cm

Svjetiljka je sastavljena od:

  • 2x1,00 neoprenskog vanjskog kabela
  • 3 x držač lampe EIVA od crne termoplastike napunjen izolacijskim gelom; E27; stupanj zaštite: IP65; certifikati: CE; proizvedeno u Italiji
  • 3 x navlaka za grlo od mekog silikona iz linije EIVA Elegant: ø 60 mm, Visina 105 mm
  • 2x Eiva-3, 3-smjerni priključak za van od termoplastike napunjenog izolacijskim gelom; stupanj zaštite: IP65
  • 1 x Schuko utikač za EIVA sustav: kabelska stezaljka s brzosteznim vijkom MAX 3G2,5 H07RN-F; nazivna napetost: 16A; stupanj zaštite: IP44; polovi: 2P

Žarulje su:

za bijelu rozetu i grla za žarulje [DL700177]: LED; G95; staklo do polovice bakreno; 7W; 806 Lm; 2700K; E27; E; promjer 95mm; visina 140mm; dimabilne, mogućnost prigušenja svijetlosti
za ledeno sivu rozetu i grla za žarulje [DL700176]: LED; G95; staklo do polovice srebrno; 7W; 806 Lm; 2700K; E27; E; promjer 95mm; visina 140mm; dimabilne, mogućnost prigušenja svijetlosti

 
Tehnički list
MoodModern, Minimal
SistemEIVA
Stupanj zaštiteIP65
MaterijalSilikon
NavojE27
ŽaruljaDa, Ne
DimabilnoDa
SjeniloBez sjenila
Vrsta svjetlaRašireno
SmartNe
Snop svjetlosti360°
Temperatura boje2700°K
Jakost svjetlosti-Lumen2415 Lm
Broj svjetlosnih točaka3
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik