Cablò: kad se spoje recikliranje i kreativni dizajn

Mi u Creative-Cables uvijek težimo najboljem, kako za naše klijente tako i za naš planet. Cablò je savršeni prikaz toga: nosač izrađen od reciklirane plastike koji se prilagođava svakoj visilici i držaču svjetiljke, pretvarajući jednostavan pribor u plutajuće umjetničko djelo.

Bajka o recikliranju

Jednom davno, ambiciozni komad plastike sanjao je o glamuroznom novom životu pod svjetlima reflektora. Zatim, epifanija: za nekoliko godina reciklirana plastika bit će jedina održiva opcija za prijelaz na kružno gospodarstvo, “so go big or go home”, zar ne? Na svom putu susreo je sedam izrezanih tekstilnih kabela koji su pobjegli iz proizvodnje i s odlaganja. Tu je uskočio Fabrizio Alessio, dizajner i kreator Cablò-a! Osmislio je I patentiralo nosač Creative-Cables od reciklirane plastike za izradu sjenila od ostataka tekstilnih kabela. I svi su živjeli održivo zauvijek!

Tvoja nova lampa u 4 jednostavna koraka

Jedan set, bezbroj mogućnosti

Na raskrižju ste: kupili ste previše kabela, ne želite ga baciti, ali ne želite da zauzima mjesto u ladici… Imamo savršeno rješenje! Svaki originalni Creative-Cables 2x i 3x tekstilni kabel koji je dug najmanje 50 cm može postati Cablò komponenta. Odaberite svoj komplet, dostupan u crnoj ili višebojnoj verziji, i upotrijebite ga za izradu svoje potpuno prilagodljive svjetiljke. Štoviše, korištenjem različitih kombinacija postići ćete mnogo različitih oblika i dizajna.

Zeleno stanje uma

Nemate kabele za recikliranje? Još uvijek možete promijeniti svoju viseću svjetiljku s Cablò kompozicijama (koje je unaprijed sastavio naš tim). Kombinacija različitih komada tekstilnih kabela, u bezbroj boja i duljina, za slobodno kreiranje ili prema našim savjetima. Sve što trebate je svjetiljka bez sjenila kako biste se razveselili zahvaljujući ovom jednostavnom, isplativom triku. Svijetle i neonske boje ili tamniji, dublji tonovi? Na tebi je!

Prepustite se kreativnosti u našim trgovinama

U našim dućanima pronaći ćete kutiju s bezbro dijelova tekstilnih kabela, u bilo kojoj zamislivoj boji i dizajnu. Odletite na Mjesec s našim svjetlucavim Cablòom ili skočite u cvjetno polje s našim svijetlim neonskim kabelima. U svakoj trgovini Creative-Cables pronaći ćete veliki izbor uzoraka kabela, koji sanjaju o novom životu!

Fabrizio Alessio

Dizajner, izrađivač i Knowhower iz Torina, gorljivi obožavatelj Gyro Gearloosea kao klinac, čije su ga priče inspirirale čak i u odrasloj dobi: zahvaljujući svom volontiranju za osobe s invaliditetom osmislio je TooWheels, DIY invalidska kolica. Ovaj izum donio mu je nagradu Young Design Compasso d’Oro (jedna od najprestižnijih nagrada u tom području) kada je imao samo 30 godina. Kroz njegovu suradnju s Creative-Cables rođeni su kultni projekti poput Tachéa i najnovijeg dodatka Cablò. Njegov glavni fokus na sirovine može se smatrati središnjom temom njegovih djela.

Fabrizio Alessio

NAPADAJTE SE

Višebojno Cablò

Kit Cablò


Izbornik