EIVA outdoor svijet širi se novim pametnim proizvodima!

Zamislite lijepo dizajniranu svjetiljku koju ćete moći postaviti u svoj vrt, a zatim je koristiti i kada počne padati kiša. Creative-Cables kreirao je EIVA, prvi na svijetu ožičeni IP65 sustav vanjske napravite-sami rasvjete! Sustav omogućuje svakome da osvijetli svoje vanjske prostore, zahvaljujući posebnom izolacijskom gelu koji se nalazi unutar IP65 držača svjetiljke, a koji može izdržati kišu i oluje u potpunoj sigurnosti.

EIVA outdoor svjetiljka

EIVA viseće lampe tako omogućuju promjenu izgleda vaših vanjskih prostora uz sigurnost proizvoda Made in Italy, uz proizvode koji su potpuno otporni na vodu. Kako biste za svoje klijente kreirali poseban EIVA sustav, trebate – odabrati verziju držača svjetiljke koja najbolje odgovara vašim potrebama, golu ili sa silikonskim poklopcem mekim na dodir, zatim uskladiti silikonsku mekanu stropnu ružu IP65 u boji koju preferirate, koristiti 100% Made in Italy vanjske kabele do 5 metara prekrivene tkaninom u različitim bojama, te na kraju upotpuniti svoju vanjsku rasvjetu s Creative-Cables sjenilima, priborom i žaruljama.

Meke silikonske komponente i odgovarajući kabel savršena su kobinacija za kreiranje moderne i elegantne rasvjete za vaše vanjske prostore - pergole, sjenice i velike stolove na otvorenom. Izaberite među dostupnim lampama onu koja najbolje odgovara vašim potrebama: sa sjenilom, vidljivom žaruljom ili u verziji s decentralizatorom, pogodnim za one koji trebaju osvijetliti mjesto koje je daleko od izvora struje!


Ellepì je veliki ravni abažur koji je savršen za stvaranje suvremenih visećih svjetiljki koje karakteriziraju minimalni dizajn. Iako volimo obojenu metalnu verziju, stvorili smo novu verziju kako bismo osigurali da ostane savršena tijekom vremena, čak i na otvorenom! Dostupna su 4 nove elegantne dvoslojne dibond završne obrade!

S novom verzijom Ellepìa stvorili smo i novu svjetiljku spremnu za ugradnju. Ona objedinjuje osnovne linije EIVA držača svjetiljke u verziji sjenila sa silikonskim poklopcem, uz kabel od 5 metara s decentralizatorom. Pruža savršeno svjetlosno rješenje za večere na terasi i aperitive u vrtu. Različite završne obrade silikonske stropne ruže i kombinacije kabela omogućuju da se svjetiljke savršeno prilagode stilu prostora koji opremate.

U kreiranju ove suvremene outdoor rasvjete, postoji i crni plastični utikač Schuko sa zaštitom IP44, koji se može koristiti za stvaranje rasvjete s vanjskim kabelima i komponentama EIVA sustava, bez potrebe za promjenom vašeg električnog sustava ili uvođenjem vanjskih ili unutarnjih zidnih instalacija.

Sustav vanjske rasvjete EIVA u potpunosti je dizajnirao Creative-Cables, a svaka komponenta EIVA međunarodni je patent tvrtke Creative-Cables. Moderna rasvjeta nikada nije bila pristupačnija, a mogućnosti su doista bezbrojne! Odaberite svoju EIVA svjetiljku i ovijetlite svoje vanjske prostore u samo nekoliko jednostavnih koraka. Naša stručna pomoć uvijek vam je na raspolaganju!


Objavljeno 2022-05-17 napisao/la Martina Kocijan Gulan Novosti 157

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik