Pokažite kreativnost uz DIY video tutoriale

Lakše je nego ikad stvoriti nešto jedinstveno i elegantno, a bez obzira treba li vam samo držač svjetiljke ili nešto puno kompliciranije, imamo vodič za vas!

DIY, odnosno "uradi sam" kultura je vrsta dizajna, stvaranja, prilagođavanja i izrade predmeta bez posebne obuke. DIY je danas prerastao u društveni koncept u kojem ljudi dijele nakreativnije ideje, jedinstvene dizajne, posebne tehnike, originalne metode i rijetko viđene gotove projekte, koje možete pokušati napraviti i sami.
    
Bez obzira čime se u životu bavite, pokušaj da kod kuće sami napravite svoju originalnu lampu, visilicu ili svjetiljku, uvest će vas u jedan posve novi svijet u kojem ćete osjetiti opuštanje od stresa, 'zaranjanje' u kućne majstorije i razvoj kreativnosti, te zasigurno puno zabave.

Na službenom Creative-Cables YouTube kanalu potražite i pregledajte na stotine videa i naučite primjerice, kako sastaviti set držača za vintage lampu, sustav Rose-One, komplet keramičkih držača svjetiljke i EIVA IP65 držač svjetiljke. Otkrjte i kako otključati termoplastične E27 držače žarulja, kako sastaviti drvenu stropnu ružu za 2XL električnu užad i kako sastaviti drveni držač svjetiljke, sa skrivenom stezaljkom za kabel.

Profesionalci će vam pokazati što se događa u samoj proizvodnji, kako se proizvodi čak 160 boja kabela od tkanine i kako izgleda izlijevanje keramike i oblikovanje u poznate Creative-Cables lampe i svjetiljke.


-Ovo su stvarno odlični video clipovi, pogledao sam ih stotine i uživam i dalje! Baš se puno toga da naučiti... Puno vam hvala...ovaj video nam je pomogao da shvatimo kako ući u naizgled neprobojan spoj. Sada možemo promijeniti kabel! Sjajno je vidjeti da mala poduzeća zapošljavaju dostojanstveno ljude i stvaraju kvalitetne zanatske proizvode, bravo! Vaši kablovi su lijepi, mekani i funkcionalni. Hvala vam na ovim zanimljivim tutorialima! – samo su neki od brojnih komentara gledatelja.

Pridružite se i vi stotinama tisuća gledatelja i budite dio DIY Creative-Cables zajednice. Zapamtite da je uvijek najvažnije paziti na sigurnost kod uključivanja u struju, a zatim uživati u pregledavanju video-uputa i stvaranja svojih 'remek-djela'. DIY zajednici uvijek možete postavite i pitanje ili potražiti gotove odgovore.

Zašto ne biste vikende kod kuće uljepšali uključivanjem djece u DIY izradu njihove originalne lampe ili svjetiljke? Takve ćete trenutke uvijek pamtiti!
Objavljeno 2022-05-20 napisao/la Martina Kocijan Gulan Novosti 281

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik