10 najboljih svjetiljki koje smo stvorili

Naša Creative-Cables je tvrtka podrijetlom iz Italije, koja osvjetljava tisuće mjesta diljem Hrvatske i svijeta od 2014. godine, a ono po čemu smo iznimno posebni je mogućnost da kupci sami dizajniraju svoje svjetiljke! - Nudimo vam tisuće kabela, komponenata i dodataka za dizajniranje, kreiranje i kupnju svjetiljke koju želite. I to nije sve! Ako više volite gotove proizvode, naš katalog uključuje stotine svjetiljki, svaku u svom stilu. Da bismo vam pomogli u navigaciji kroz svijet rasvjete, pružamo vam vodiče, posebne sadržaje, mnoštvo nadahnuća i, iznad svega, tehničko i komercijalno osoblje koje vam je uvijek na raspolaganju u službi vaše kreativnosti. Možete nas kontaktirati putem chata, telefona ili e-pošte.

U Creative-Cables rasvjeta je doista posebna, a u to ćete se uvjeriti čim uđete u naš webshop i posve originalni i intuitivni konfigurator svjetiljki. Što god možete zamisliti, mi vam možemo pomoći i stvoriti. Kakve god boje, uzorke, završne obrade i oblike svjetiljki poželite u svom privatnom ili poslovnom prostoru, naš će vam ih tim kreirati i proizvesti. Iznimno smo predani dizajnu koji je svima dostupan, a tijekom godina dosegli smo vrlo upečatljive brojke: prodajemo više od 20.000 proizvoda koji mogu sastaviti preko 50.000 kombinacija, svakodnevno pripremamo i otpremamo stotine narudžbi, naša mreža uključuje 24 otvorena web mjesta, komunikaciju na 14 jezika, a također smo među 350 talijanskih i 1.000 europskih tvrtki s najvećom stopom rasta (izvor Il Sole 24 Ore i Financial Times)

Želite li nas osobno upoznati i pogledati bogatu ponudu stropnih, zidni i podnih lampi, lustera, visilica i tisuće drugih vrsta svjetiljki, dođite i upoznajte nas u našoj zagrebačkoj trgovini na Trešnjevci, Nova Cesta 109. Najzabavnija web stranica na koju ćete naići u svijetu dizajna i uređenja prostora, definitivno je creative-cables.hr, zato pokušajte i vi dizajnirati vašu visilicu, nakon čega možete dizajnirati i samo vašu originalnu stolnu lampu, a zatim se još malo igrati sa dizajniranjem samo vašeg lustera! Budete li imali bilo kakvo pitanje i zatrebate pomoć, na raspolaganju vam stoji i besplatno savjetovanje sa Creative-Cables arhitektom, koji će vam pomoći pronaći savršeno rješenje za osvjetljenje >> Illuminate Me. Inspiraciju, za početak, pronađite u fotogaleriji iznad

Objavljeno 2022-05-08 napisao/la Martina Kocijan Gulan Novosti 384

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik