https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BSPM2PAL02

dvostruka visilica s drvenim stožastim sjenilom

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

127,60 €

- +

Neka vas fascinira ova dvostruka viseća svjetiljka, gdje su sjenila od drveta johe pravi protagonisti. Ručno izrađeni u Italiji, ovi su komadi potpuno prirodni i neobrađeni: možete ih koristiti u natur verziji, povećavajući jedinstvenost svakog komada, ili ih personalizirati oslikavanjem, u boji koja se integrira s namještajem.

Ova svjetiljka predstavlja savršenu harmoniju između drva i metala. Sjenilo od johe, sa svojim stožastim oblikom i klasičnim dizajnom koji je ručno izradio tokar, daje karakter cijelom komadu, naglašavajući kvalitetu i moderan talijanski dizajn. Mini metalna rozeta, opremljena bočnim rupama i tekstilnim kabelima, lako se postavlja na strop zahvaljujući uključenim decentralizatorima koji upotpunjuju dizajn. Idealna za različite interijere, ova svjetiljka ne samo da obogaćuje estetski već nudi i izravno i precizno svjetlo. Oblik sjenila dizajniran je za usmjeravanje svjetlosti prema dolje, osiguravajući optimalno osvjetljenje bez sjena, idealno za aktivnosti poput čitanja ili kuhanja.

Zahvaljujući dugoj žarnoj niti i toplom svjetlu, LED žarulja predložena s ovom svjetiljkom precizno osvjetljava prostor ispod, bilo da se radi o malom stolu ili kuhinjskom pultu, kombinirajući izdržljivost i uštedu energije. Prilagodite proizvod odabirom između različitih dostupnih varijanti ili ga učinite jedinstvenim putem našeg konfiguratora.

P.S. Dobro znamo da svaki komad drvnog otpada ima svoju vrijednost: ostaci od procesa tokarenja se ne bacaju, već pronalaze novi život kao peleti za grijanje prostora.

Više detalja

 
Više informacija

Dimenzije:
Duljina od stropa: oko 180 cm - podesiva pomoću našeg pribora
Širina sjenila: promjer 30 cm
Visina sjenila (bez držača žarulje): 14,3 cm

Karakteristike svake žarulje:
Navoj: E27
Snaga: 7W
Količina svjetla: 806 lumena (ekvivalentno staroj žarulji od 60 W)
Napon: 220-240V
Temperatura: Toplo svjetlo (2700K)
Životni vijek žarulje: 15 000 sati

Zamjenska žarulja: BB-T02
Zamjensko sjenilo: stožasti abažur od johe

Kako biste održali prirodnu ljepotu drva, preporučujemo čišćenje abažura krpom, izbjegavajući upotrebu kemikalija koje bi mogle promijeniti njegovu površinu.

2 decentralizatora u odabranoj boji

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik