https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables B-PDMMDR-18

Dizajnirano u Italiji, moderna visilica u kompletu s tekstilnim kabelom i dva Tub-14 sjenila.

personalizza Customise

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

61,70 €

- +

Sada dobivate dvostruko veći faktor ljepote s ovom visećom svjetiljkom Creative-Cables sa sjenilom Tub-E14, zahvaljujući novoj verziji dostupnoj s dvostrukim sjenilom Tub-E14!
Tub-E14 je idealno sjenilo za sve ljubitelje usmjerene rasvjete: vrlo svestrano rješenje za osvjetljenje, sposobno prilagoditi se i kućnim i komercijalnim primjenama. Zahvaljujući novoj verziji, sada imate još veće mogućnosti konfiguracije, što ovu visilicu čini savršenom za vaše unutarnje prostore!

Dizajniranje je moguće s brušenim metalnim, bakrnim, brončanim ili boje titana elementima, u kombinaciji s bijelom ili crnom. Reflektirajuća svojstva metala osiguravaju učinkovitu difuziju svjetlosti. U kompletu s dvostrukim prstenom za držač svjetiljke navoja E14, 1 rupom, metalnom stropnom rozetom i tekstilnim kabelom, svjetiljka je spremna za postavljanje na strop, zauzimajući središnje mjesto!

Jednostavnost ovog rasvjetnog rješenja čini ga savršenim dodatkom za uređenje interijera u minimalističkom stilu ili za one koji traže modernu svjetiljku, rješenje za dodavanje profinjenog stila i elegancije vašim interijerima. Možete kupiti svjetiljku sa žaruljom: za vas smo odabrali žarulju PAR16, ali, alternativno, možete kombinirati žarulju R50 Satin Led ili Led žarulju navoja E14 i promjera ispod 50 mm.

Sve Creative-Cables žarulje testirane su i certificirane od neovisnih europskih laboratorija te su u skladu s trenutnim europskim standardima - još jedan razlog za odabir kvalitete Creative-Cables.

Više detalja

 
Više informacija

Viseća svjetiljka sadrži:
1 metalna rozeta za strop s jednim otvorom: ø 120 mm
1 termoplastično grlo navoja E14 s dva prstena za oba sjenila
Metalno sjenilo Tub-E14 duplo: ø 60 mm V 306 mm (V 153 mm svaki)
190 cm kabla 2x0,75

Proizvedeno u Italiji

Žarulja [DL700205]: LED, R50, E14, promjer 50 mm, dužina 87 mm, 220 / 240V, 4W, Energetska klasa: G. 2700 K, 330 Lm, dimabilna

 
Tehnički list
MoodModern, Minimal
Tip proizvodaViseća svjetiljka
MaterijalMetal
NavojE14
ŽaruljaDa, Ne
DimabilnoDa
SjeniloSa sjenilom
Vrsta svjetlaDirektno
SmartNe
Snop svjetlosti36°
Temperatura boje2700°K
Jakost svjetlosti-Lumen330 Lm
Broj svjetlosnih točaka1
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik