https://www.creative-cables.hr/19_relco BCAST450

Klizna sklopka, prekidač . Dizajn Achille Castiglioni

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

3,40 €

- +

"Na koji sam predmet najviše ponosan? Morao bi to biti prekidač, prekidač iz 1968. - rekao je Achille Castiglioni, tvorac ovog proizvoda u suradnji s bratom Pier Giacomom - Možete li vjerovati? Sada smo u svakoj kući ".
Legendarni 450, koji je proizveo tadašnji VLM Buccinasco, rođen je prije više od 50 godina iz pera jednog od najvećih protagonista talijanskog dizajna, dobitnika devet Zlatnih kompasa.

Zvuk operativnog 'klika' ušao je u kolektivnu maštu svake osobe jer je ovaj mali nevjerojatan predmet proizveden više od 25 milijuna puta.
Zamislite onaj osjećaj kad noću rukom dohvatite meki tekstilni kabel tražeći onaj poznati oblik prekidača kojim palite svoju noćnu lampu ugodnog svijetla. Ovaj osjećaj budi u svima toplinu, ugodu i sreću.

UPOZORENJE: Jednopolni klizni prekidač kompatibilan je samo s upletenim tekstilnim kabelima iz Creative-Cables ponude (nije kompatibilan s okruglim kablovima).

Više detalja

 
Više informacija

IP40 - PTI250 - 1E4 - Klizač - Kontakti od mesinga - Terminali na vijak - vijak za zatvaranje - za kabel H03VVH2-F - 2 x 0,75 mm²
L: 55 mm, P: 24 mm, H: 15 mm

 
Tehnički list
Tip proizvodaKlizni prekidač
Glavna bojaBijela, Crno, Transparentno
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

29 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik