https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BKBS27SW

Silikonsko grla za žarulju E27 s prekidačem i skrivenom stezaljkom

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

9,20 €

- +

Ako tražite zabavno i šareno E27 silikonsko grlo za žarulju s prekidačem za uparivanje s vašim vidljivim žaruljama, ovo je idealno rješenje za vas. Dugotrajan i izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj je proizvod mekan i lagan, a istovremeno zadržava fleksibilnost. Osim toga, zahvaljujući širokom rasponu dostupnih boja, sigurno je da ćete imati upečatljive, ali funkcionalne lampe koje se prilagođavaju svakom stilu interijera.

Zašto silikon?

Mekana, dugotrajna i ugodna na dodir. Može izdržati visoke temperature, kemijske reakcije i oksidaciju. Povrh toga, silikon je lagan i ima izvrsna izolacijska svojstva: nije ni čudo što je ovaj materijal privukao pažnju dizajnera interijera i kupaca koji traže nešto svestrano i pouzdano.

Koje su prednosti držača svjetiljke s preklopnim prekidačem?

Prekidač je prilično uobičajen u polju rasvjete: oscilirajući gumb, jednom pritisnut, zadržava isti položaj. To je vrlo praktična komponenta, jednostavna za korištenje i rukovanje čak i jednom rukom. Odaberite držač svjetiljke s ovim prekidačem kako biste stvorili zabavne i šarene zidne svjetiljke i ako trebate uključiti ili isključiti svjetla bez postavljanja zidnih prekidača ili sklopki.

Gdje biste trebali postaviti ovaj držač svjetiljke?

Ovaj silikonski E27 komplet držača žarulje sa skrivenom kabelskom stezaljkom tvrtke Creative-Cables oslobodit će vašu kreativnost u bilo kojem okruženju nudeći širok raspon pastelnih ili jarkih boja. Stezaljka kabela i skriveni prekidač osiguravaju linearni dizajn proizvoda bez obzira na paletu boja. Posjetite našu web stranicu kako biste pronašli širok izbor silikonskih rozeta koje će vam pomoći da izradite besprijekorne svjetiljke odgovarajućih boja.

Želite li koristiti ovaj držač za zidnu svjetiljku umjesto viseće svjetiljke?

Silikonsko grlo za žarulje E27 može se postaviti sa spojevima, produžecima ili Creative Flexom za koje je potrebna cijev s navojem M10x1. Stoga smo odlučili kompletu dodati poseban plastični dodatak za zamjenu stezaljke za kabel. Ova komponenta će omogućiti da silikonski pokrov zadrži savršen oblik za bilo koju vrstu svjetiljke.

Dodajte osobnost i jedinstveni stil svojoj rasvjeti i učinite svoj dom još ugodnijim i šarenijim uz Creative-Cables silikonska E27 grla za žarulju.

Više detalja

 
Više informacija

Silikonski nosač lampe E27 sa skrivenom stezaljkom za kabel:
Promjer: 44 mm
Visina: 110 mm
Gornja rupa: 10 mm

Glatko E27 termoplastično crno grlo za žarulju s prekidačem, ENEC certifikat.
Vrsta i presjek kabela: kruti ili fleksibilni s rasponom presjeka od 0,5-2,5 mm².
Uključena stezaljka za kabel od tehnopolimera i cijev s navojem M10x1.

 
Tehnički list
Tip proizvodaNosač svjetiljke za vidljivu žarulju
OkruženjeUnutarnja
PrekidačDa
MaterijalSilikon
NavojE27
SjeniloBez sjenila
SmartNe
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

6 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik