SI!, prva baterijska lampa bez baterije

Inovativna svjetiljka od 5 V koja se napaja jednostavnim USB-C kabelom, spajajući svestranost, održivost i dizajn.

SI! je svjetiljka koja vam daje pogled u budućnost. Modularni dizajnerski projekt, sličan ostalim našim proizvodima, ali još održiviji i svestraniji. Ova kreacija proizlazi iz bezvremenskog mota Manje je više, što nas je navelo da izbacimo sve što nam nije bilo potrebno i oslonimo se na drugačiju tehnologiju u odnosu na uobičajene svjetiljke.

Rezultat? Prva prijenosna svjetiljka bez baterije, koja iza sebe ostavlja 220 V oslanjajući se isključivo na napon od 5 V, isti onaj koji koriste USB-C kabeli.

Koje su prednosti prijenosne svjetiljke bez baterije?

Već sve imam! Okruženi smo uređajima na baterije koji se mogu koristiti za napajanje SI! zahvaljujući jednostavnom USB-C kabelu. To nam omogućuje korištenje baterije koji već imamo umjesto da moramo kupovati nove.

Utjecaj na okoliš. Proizvodnja baterija ima značajan utjecaj na okoliš, što uključuje vađenje minerala, korištenje energije i emisije stakleničkih plinova.

Poteškoće s odlaganjem. Iskorištene baterije moraju se odgovorno zbrinuti, što može biti teško ili skupo, ovisno o vrsti baterije i lokalnim propisima.

Ušteda troškova. Kupnja novih baterija predstavlja dodatni trošak.

Dugovječnost. Baterije imaju ograničen vijek trajanja, pošto SI! lampa nema bateriju, neće nikada ostariti.

ODRŽIVA

Manje je više. Zbog naše SI! Lampe donijeli smo tešku odluku rastati se od naših voljenih kabela.

MODULARNA

Budući da je dizajnirana u skladu s kriterijima end-of-life ciklusa, njene se komponente mogu lako ukloniti i reciklirati/ponovno upotrijebiti.

SVESTRANA

U vašoj spavaćoj sobi, na vašoj terasi ili pored vas na pikniku. Ponesite ovu lampu gdje god želite i koristite je kako god želite.

DIZAJNERSKA

Zahvaljujući čistim linijama i širokom izboru boja, ova se svjetiljka također može upariti s raznim žaruljama za profinjen, elegantan izgled.
 • 27,40 € Na lageru u centralnom skladištu
  SI! svjetiljka: jednostavna izvana s jedinstvenom tehnologijom (patentirana) u svojoj jezgri koja se u potpunosti prebacila s 220V na 5V. Zahvaljujući USB-C priključku također ćete moći upaliti SI! putem računala, pametnih telefona i power bank-ova. Mogućnosti za ovu svjetiljku su beskrajne: unutarnja ili vanjska, obične površine ili metalne zahvaljujući...
 • 22,20 € Na lageru u centralnom skladištu
  SI! svjetiljka: jednostavna izvana a ipak s jedinstvenom tehnologijom (u postupku patentiranja) u svojoj srži, koja se u potpunosti prebacila s 220V na 5V. Zahvaljujući USB-C priključku također ćete moći osvijetliti SI! pomoću računala, pametnih telefona i power bank-ova. Mogućnosti za ovu svjetiljku su beskrajne: unutarnja ili vanjska, obične površine...

Da svijetli SI!, bilo koje računalo, pametni telefon ili mala baterija za napajanje će poslužiti... Ili još lakše, samo ga priključite u utičnicu s USB-C priključkom. 

 • 29,40 € Na lageru u centralnom skladištu
  Ako tražite jedinstven i inovativan poklon, onda je SI! prijenosna svjetiljka s poklon kutijom savršen odgovor na vaše potrebe. Ono što ovu svjetiljku od 5 volti čini ekskluzivnom, osim njezine patentirane tehnologije, je privlačno pakiranje koje se može koristiti kao originalan poklon.Što znači lampa od 5 volti?Tehnologija 5 volti koja se koristi u...

DOBRODOŠLA SI!, ZBOGOM KABELI

Ne, naša nova svjetiljka od 5 V uistinu je cijeli paket! Ali put do održivosti nikada nije lak... da bismo ga slijedili, morali smo ostaviti naš glavni dio, tekstilni kabel. Umjesto toga, smislili smo najbolji način za napajanje naše SI! Lampe korištenjem nečega što se već moglo naći u većini domova: USB-C kabela.

SI!

SI!

SI!

JEDNA LAMPA, BESKRAJNE MOGUĆNOSTI

Večera na krovu, ugodno kasno noćno čitanje, piknik na plaži... što god hoćete! 

Naša SI! Svjetiljka je iznimno prilagodljiv izvor svjetlosti koji je savršen pratilac tijekom bilo kojeg dijela dana zahvaljujući magnetskoj osnovi koja prianja na bilo koju metalnu površinu.

Odlučili smo upariti SI! s metalnom bazom koja se može postaviti na bilo koju običnu površinu od obojenih metala i s Attacca SI!, metalnom podlogom koja vam omogućuje da postavite svjetiljku gdje god želite, oslobađajući vašu kreativnost. 

 • 9,80 € Na lageru u centralnom skladištu
  Metalna baza dizajnirana za osiguranje SI! Svjetiljka za bilo koju običnu površinu od obojenih metala.Tanka (3 mm), zajedno sa zaštitnom podlogom otpornom na ogrebotine i bočnim preklopom za postavljanje svjetiljke dijagonalno: savršena kombinacija između rasvjete i dekoracije.Kao ukrasni dio za knjižnice, ulaze, police ili stolove, ova metalna baza...
 • 1,30 € Na lageru u centralnom skladištu
  AttaccaSI! je dodatak Creative-Cables koji vam omogućuje da osigurate SI! držač svjetiljke na bilo kojoj površini od obojenih metala. Sve što trebate je vijak i tipla za montažu na bilo koju površinu.Kameni zid ili pregrada od suhozida, uzglavlje od tvrdog drva ili knjižnica od iverice, bez obzira na površinu, samo pričvrstite podložak i spremni ste za...

OSVIJETLI SVOJE MJESTO

Izvanredna lampa zaslužuje izvanredne žarulje. Pogledajte naš izbor žarulja od 5 V za vintage izgled s modernom tehnologijom u sebi.


Izbornik