https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BKSI-LB01

Portable SI! 5 volt lamp with gift box

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

29,40 €

- +

Ako tražite jedinstven i inovativan poklon, onda je SI! prijenosna svjetiljka s poklon kutijom savršen odgovor na vaše potrebe. Ono što ovu svjetiljku od 5 volti čini ekskluzivnom, osim njezine patentirane tehnologije, je privlačno pakiranje koje se može koristiti kao originalan poklon.

Što znači lampa od 5 volti?

Tehnologija 5 volti koja se koristi u SI! svjetiljki čini je iznimno svestranom i jednostavnom za korištenje, omogućujući joj napajanje putem bilo kojeg USB-C kabela. Dakle, da biste uključili lampu, sve što trebate učiniti je spojiti je na bilo koji uređaj s USB-C priključkom, poput prijenosnih računala, powerbank-ova ili adaptera za zidnu utičnicu. Na taj način ćete moći koristiti SI! svjetiljku gdje god želite, a da ne morate brinuti hoćete li pronaći utičnicu u blizini.

Što ovu lampu čini tako posebnom?

Ova lampa nije samo praktična, već je i iznimno elegantna! Dostupna u bijeloj i crnoj boji, ova verzija prijenosne svjetiljke dolazi u poklon kutiji i savršeno se uklapa u bilo koji stil, od minimalističkog do klasičnog. Svjetiljka ima 5-voltnu Edison ST64 žarulju koja daje toplu i ugodnu svjetlost, što je čini idealnom za stvaranje opuštajuće atmosfere u bilo kojem prostoru, bilo da se radi o vašem dnevnom boravku, terasi ili čak travnjaku na kojem uživate u popodnevnom pikniku do navečer.

Također možete upotrijebiti metalnu osnovu kutije kao potporu za svoju SI! lampu, za još personaliziraniji i potpuniji proizvod.

Koji stil odražava ova svjetiljka od 5 volti?

Ustvari odlučili smo napraviti lampu koja je ekološki prihvatljiva što je više moguće, izbjegavajući nepotrebne dodatke (čak ni naši legendarni kabeli nisu iznimka!) i čineći svaku komponentu potpuno reciklirajućom ili ponovno upotrebljivom. Nedostatak baterije čini proizvod laganim, praktičnim i lakim za ponijeti u bilo koju avanturu. Ova posebna verzija dolazi s posebnom kartonskom poklon kutijom s metalnom bazom. Ovo pakiranje 100% je bez plastike osmišljeno je kao kutija za višekratnu upotrebu za vašu lampu kako bi bila još održivija i lakša za transport.

Metalno postolje također se može koristiti kao nosač svjetiljke.

Ukratko, ako tražite prijenosnu svjetiljku koja bi bila zabavan, neočekivani poklon, onda je SI! lampa savršen izbor za vas. SI! Lampa od 5 volti također je dostupna u drugim verzijama koje možete pronaći ovdje zajedno sa svim kompatibilnim žaruljama.

Pažnja: nije kompatibilan s Apple Lightning konektorom koji se nalazi na iPhone uređajima i većini modela iPada. Može se koristiti s USB-C/USB-C ili USB-A/USB-C kabelima.

Više detalja

 
Više informacija

Ova poklon kutija prijenosne lampe sadrži:

SI! Držač svjetiljke u odabranoj boji:

  • Mjere: Ø 50 mm, h 78 mm
  • Ugradnja: E27 max 4W
  • Nazivni napon: 5V
  • Razred: III
  • Certifikati: CE

Žarulja [BB-B01]: LED, E27 ST64, 5V, 1,3W, 80Lm, 2500K, Ø 64mm, h 140mm

Poklon kutija:

  • Mjere: Ø 81 mm, h 210 mm
  • Kartonska kutija s metalnim poklopcem u odabranoj završnoj obradi

Pažnja: kabel nije uključen - kako biste osigurali ispravan rad svjetiljke, trebat će vam vanjski izvor napajanja od 5 V.

 
Tehnički list
MoodModern
Tip proizvodaStolna lampa
MaterijalMetal
NavojE27
ŽaruljaDa
DimabilnoDa
SjeniloBez sjenila
Vrsta svjetlaRašireno
SmartNe
Snop svjetlosti360°
Temperatura boje2500°K
Jakost svjetlosti-Lumen80 Lm
Broj svjetlosnih točaka1
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

4 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik