Originalni kabeli inspirirani djelom slavnog Alfreda Hitchcocka

Kolekcija Vertigo kabela doista je jedna od najposebnijih na tržištu. Inspirirana je umjetničkim djelima klasičnog istoimenog trilera velikog redatelja Alfreda Hitchcocka, a dizajnirana u u Italiji. Tkanina od koje su napravljeni je visokokvalitetna i tvrda te pruža jedinstven HD efekt, koji izgleda kao da je ručno oslikana. Mješavina obojenih i prozirnih niti stvara živopisnu teksturu. Možete birati između mnogo boja i uzoraka, a oni koji će sigurno privući brojne poglede svakako su Washington Flex, Pivska Pjena, Lizalica, Rome, Paris i slavni Mr Grey.
  

Creative-Cables jedinstveni tekstilni električni kabeli izvrstan su način da redizajnirate svoj dom. U širokoj ponudi izvan Vertigo kolekcije možete pronaći čak više od 250 modela, koji će zasigurno dodati poseban touch u vaš dekor. Bilo da tražite zabavan, živahan izgled ili sofisticiraniju estetiku, Creative-Cables ima savršen kabel za vas!

   

Možete birati kabele u boji za izradu svojih novih svjetiljki, možete doraditi luster ili lampu koju već imate, možete promijeniti žice i zamijeniti ih tekstilnim kabelima u boji, a možete se prepustiti u ruke Creative-Cables stručnjaka, koji će vam pokazati prednosti svih modela...onih u obliku pletenih kabela, okruglih tekstilnih kabela, nautičke užadi, kabela velikog presjeka, pamučnih kabela, tekstilnih rayon kabela, električnih kabela prekrivenih 100% bakrom i mnogim drugim vrstama.

  

- Naši kabeli u boji dizajnirani su da budu posebno fleksibilni: koristimo visokokvalitetni PVC koji ne stvara grbe i nabore, tako da je svaki detalj vašeg svjetla savršen. Svi tekstilni kabeli Creative-Cables 100% su proizvedeni u Italiji i nose IMQ-HAR certifikat za najvišu kvalitetu u Europi. Nisu svi kabeli isti i važno je misliti na kvalitetu, zato za sebe odaberite proizvode made in Italy – poručuje direktorica Tatjana Zormanić.

Odlično za znati je da su svi Creative-Cables kablovi fleksibilni i čvrsti te u potpunosti u skladu sa europskim standardima.

   

Objavljeno 2022-07-07 napisao/la Martina Kocijan Gulan Novosti 312

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik