6 najluksuznijih LED žarulja na domaćem tržištu

Bilo da želite osvijetliti mali kutak ili cijelu sobu, LED žarulje imaju ponešto za svakoga. Od tradicionalnih oblika žarulje do raznih oblika kao što su sfera, dijamant, globus, srce, linija i brojni drugi. Radeći u suradnji sa dizajnerima i njihovim kreativnim vizijama, danas sa sigurnošću možemo reći da postoji LED žarulja savršena za svaki dizajn interijera.

Creative-Cables žarulje dolaze u širokom rasponu boja, od hladnih preko toplih do raznih nijansi bijele. Prekrasno, kreativno, šik, prirodno i zadivljujuće svjetlo za vaš dom, može biti vaše u trenu – naručite LED žarulju u koju ćete se zaljubiti uz samo par klikova. Odaberite boju koja odgovara vašem raspoloženju i osobnosti!

Dajući svom interijeru trenutnu preobrazbu s ovim živopisnim žaruljama, iskusit ćete neke posve nove emocije ulaskom u svoj dom ili poslovni prostor. Svijet modernog interijera, dostupan je već samo jednim paljenjem svjetla. Želimo vam posebne trenutke uz posebnu rasvjetu, u vašem interijeru iz snova.

Crystal je kolekcija retro dekorativnih LED žarulja nastala majstorskom obradom kristala. Površina Crystal žarulja inspirirana je klasičnim motivom tradicionalnih čaša za viski i ekskluzivnih bočica parfema. Zahvaljujući posebnoj kristalnoj obradi stakla, Iris LED žarulja stvara nevjerojatne igre reflektirane svjetlosti, a prikladna je za kućne i javne prostore, kao što su restorani, barovi ili izlozi.
   

The Diamond LED žarulja u obliku dijamanta ima potpuno jedinstveni dizajn koji svojim zadivljujućim i zabavnim svjetlosnim uzorcima može stvoriti i uljepšati svaki interijer. Nova zakrivljena nit je skulptura, a ne samo izvor svjetlosti.

   

Žarulja Bottle sa dugačkom spiralnom žarnom niti rezultat je umjetničkog procesa udubljenja, izduženi oblik i zlatni završetak čine ju idealnim dodatkom okruženju nadahnutom industrijskim stilom

   

LED žarulja sa zlatnom polovicom sfere kombinira tehnologiju štednje energije LED-a s toplinom nježne vintage estetike. Izrađena je od prozirnog stakla, a njen donji kraj prekriven je zlatnom bojom za jedinstveni svjetlosni efekt.

Posebnog zaobljenog oblika i jedinstvenih dimenzija, ova je LED žarulja sama u stanju opremiti i dovoljne osvijetliti svaku prostoriju, s velikim šarmom svoje tople i zlatne svjetlosti te vrlo malom potrošnjom!


   

Lijepa kao puhano staklo vaze: suženi oblik i plava boja čine Flower izuzetan dekorativni element! Spiralno montirana LED nit, nakon što je žarulja uključena, pruža iznimno opuštajuću svjetlost. Za podešavanje intenziteta, jednostavno ga spojiti na prigušivač svjetla.

   

Objavljeno 2022-06-30 napisao/la Martina Kocijan Gulan Novosti 286

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik