Magnetico je sustav svjetiljki s kojima ćete osvijetliti unutarnje prostore potpuno fleksibilno.

MOBILNO

Sustav Magnetico® je držač žarulje navoja E27 s magnetom, koji se može instalirati na bilo koju ravnu metalnu površinu, što omogućava lako premještanje žarulje u bilo kojem trenutku.

FLEKSIBILNO

Usmjeri svjetlost tamo gdje je potrebno jednostavnim postavljanjem ove prilagodljive lampe. Magnetico® se prilagođava tvojim promjenjivim potrebama, a mogućnosti su bezbrojne!

ŠARENO

Magnetico® proizvodi dostupni su u raznim bojama. Od najsvjetlijih do neutralnijih nijansi, sigurno postoji u boji koja odgovara tvom stilu!

MAGNETICO-PLUG

Magnetico®-Plug se lijepi za bilo koju ravnu metalnu površinu: jednako je učinkovit na okomitim i vodoravnim površinama! Pomakni i postavi držač žarulje prema svojim zahtjevima, stvarajući stolnu ili zidnu svjetiljku! Lako se prilagođava bilo kojem prostoru, Magnetico®-Plug idealan je za osvjetljavanje stola ili kao noćna svjetiljka.

Pretvorite Magnetico®-Plug U STOLNU LAMPU

Tanka Magnetico®-baza omogućuje ti pričvršćivanje Magnetico®-Plug-a na bilo koju ravnu nemetalnu površinu. Usklađivanjem boje ili odabirom kontrastne podloge s Magnetico®-Plug lampom možeš stvoriti savršeni ukras koji će uljepšati tvoju policu za knjige, stolić ili stol.

Get inspired

Magnetico®-Plug

Magnetico®-Base

Magnetico®-Plug


Izbornik