Stvori vlastitu personaliziranu, vidljivu instalaciju struje sa TUBES

Tubes je sustav Creative-Cables-a koji kombinira ljepotu presvlake od tkanine sa praktičnošću sistema površinskih kanalica. Tubes sistem uklanja potrebu za ružnim plastičnim kanalicama ili krutim metalnim cjevovodima.

Cijevi su mnogo više od pukog voda!

Dizajniraj

Harbour od poliranog metala s grlom E27

Creative Tube

Metalna Schuko utičnica

Creative Tube

Metalna razvodna kutija s pet izlaza

Jednostruka visilica

Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube CTBOX-1SW Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube Metalna kutija s jednim prekidačem za Creative-Tube CTBOX-1SW Metalna kutija s jednim prekidačem

Creative tube

S14 Bulb

IZRADIT SVOJ PERSONALIZIRANI SUSTAV

1 - POČNI S BOJOM

Uz Creative-Tubes sistem možeš stvoriti vidljivi sustav koji odražava stil tvoga prostora. Odaberite cijev obučenu tekstilom kako bi postigli željeni dizajn. Svijetle boje stvaraju upečatljiv kontrast, dok su geometrijski uzorci savršeni za sve koji vole upečatljive detalje, a prirodne boje su za one koji se vole igrati nijansama. Ako ne možeš pronaći pravu boju, možemo je napraviti za tebe!

2 - KORISTITE ZIDOVE I PLAFONE KAO SVOJE PLATNO

U Creative Tubes sistemu svaka cijev može se oblikovati kako bi se prilagodila tvojim potrebama doslovno crtajući vidljivim kabelima na stropovima i zidovima. Da bi osigurali čvrstoću dizajna, upotrijebi metalne kopče za elegantno i diskretno pričvršćivanje cijevi na zid.

3 - PERSONALIZACIJA SUSTAVA

Maskiranje električnih kabela nije jedina briga prilikom izrade vidljivog sustava; mora zadovoljiti i svakodnevne funkcionalne potrebe. Nudimo niz dodatne opreme koja će omogućiti da poboljšaš sustav umetanjem električnih utičnica i prekidača.

4 - DOPUNJAVANJE SUSTAVA

Dodaj zidne ili viseće svjetiljke u svoj Tubes sistem. Creative Tube također se mogu povezati s našom ponudom metalnih stropnih rozeta s bočnim otvorima što omogućuje stvaranje elegantnog rasvjetnog sustava.

Izbornik