Dizajnirajte jedinstvena rasvjetna rješenja sa S14

S14 je sistem iz Creative Cables koji će svakome omogućiti dizajniranje spektakularnih rasvjetnih rješenja koristeći zanimljiv rasvjetni element: cjevaste žarulje.

Revolucija nazvana S14

S14 je grlo za žarulje prihvata S14d stvoreno kao revolucionarno rješenje za rasvjetu s cijevastim LED žaruljama. Žarulje oblika cijevi uvijek su bile ograničene samo na zidne instalacije. Međutim, sustav S14 omogućuje da se ove žarulje izlože u svom sjaju, čak i kao viseća rasvjeta. Ljubitelji rasvjete napokon imaju priliku pokazati žarulje cjevastog oblika u nikad prije viđenim kreacijama: samo spojite žarulje na ovaj poseban držač žarulje i pustite ih da svijetle. S14 je ekskluzivni dizajn iz Creative-Cables, proizveden u suradnji s u RLON-om.

Komplet Spostaluce esse14

Jednostavno smjestite ovaj Spostaluce komplet kako bi odgovarao vašim potrebama. Odaberite željeni tekstilni kabel, utikač i S14d žarulju, a zatim ga jednostavno spojite na izvor napajanja.

esse14 grlo za viseće svjetiljke s priključkom S14d

Sada pozdravljamo naše jedinstvene esse14 držače za viseće svjetiljke: kako bismo nadahnuli entuzijaste rasvjete beskonačnim potencijalom linearnih LED žarulja za viseće svjetiljke.

OTKRIJTE S14 LAMPE

Dizajnirajte rasvjetu nad kuhinjom, osvijetlite slike i ogledala, dajte ritam hodniku, stvorite zanimljive i futurističke viseće kompozicije i još mnogo toga s svjetiljkama koje su u potpunosti spojene i spremne za ugradnju.

SPOSTALUCE

Podignite ili spustite svjetlosni snop, postavite ga bliže kauču ili dalje od prozora i stvorite beskrajne kombinacije svjetiljki, okomito ili dijagonalno. Lako ih uključite zahvaljujući prekidaču na kabelu.

visilica za žarulju

Zahvaljujući visećoj svjetiljci esse14, strop vašeg doma ili uredskog prostora zasjat će elegantnim, svjetlećim šipkama , obojene ili prozirne. Jedna središnja svjetiljka za minimalistički dnevni boravak ili upečatljiva kombinacija za moderan stan.

FERMALUCE

Dizajniran, razvijen i sastavljen u Italiji, ovaj držač svjetiljke pomoći će u stvaranju savršenog osvjetljenja, od malih detalja do upečatljivih rasvjetnih instalacija.

Linearne LED žarulje

Naši držači za lampe ne bi bili tako atraktivni i prepoznatljivi bez Creative Cables asortimana linearnih lampi. Zahvaljujući LED tehnologiji koja štedi energiju i dugotrajnoj, ponovno su u središtu pozornosti, donoseći minimalistički, ali elegantan dodir u vašu okolinu. Karakterizira ih meko svjetlo i cilindrični oblik; dostupni su u četiri završne obrade (prozirna, zlatna, opal i smokey siva) i tri veličine od 30 cm do jednog metra duljine. Također se mogu prigušiti.

Kako instalirati S14

Konfigurirajte svoje S14 rješenje

Nekoliko primjera za početak

Esse14 visilica za žarulju

Esse14 nosač zidne ili stropne svjetiljke

Syntax S14d lamp holder kit

Esse14 zidna ili stropna svjetiljka za LED S14d žarulju


Izbornik