Filè je sustav Creative-Cables-a osmišljen kao prekrasno rješenje za zidnu ili stropnu rasvjetu! Kablovi pravokutnog presjeka u veličanstvenim bojama, visokokvalitetne drvene komponente izrađene u Italiji: s Filè-om možeš imati 100% kreativno i prilagođeno rješenje rasvjete!

Zašto odabrati Net

LAKO

Složi impresivnu instalaciju rasvjete u samo nekoliko koraka. Filé ti omogućuje da zaboraviš na poteškoće i napore sa spajanjem grla za žarulje!

PRILAGODLJIVO

Dizajniraj svoju rasvjetu na zidovima i stropovima pomoću pravokutnih električnih kabela, dostupnih u više od 20 boja, i drvenih komponenata izrađenih u Italiji. Stvori učinkovitu rasvjetu, prilagođenu tvojim rasvjetnim i dizajnerskim zahtjevima.

ZAŠTITA OD VLAGE

Kabel pravokutnog presjeka ima klasifikaciju zaštite IP44, što znači da se pomoću Filèa mogu kreativno osvijetliti kupaonice i kuhinje!

CIJELI KOMPLETI

RJEŠENJA SPREMNA ZA UGRADNJU

Želiš li stvoriti originalnu rasvjetu koja je I ukras ili trebaš osvijetliti hodnik a imaš samo jedan izvor struje?

Naš Filé System rješenje je koje ti treba. Kompleti uključuju sve potrebne komponente za dizajniranje rasvjete po tvom prilagođenom dizajnu. Samo odaberi boju kabela koja najbolje odgovara tvom interijeru, dodaj dizajnerske žarulje dostupne u našem E27 asortimanu I uživaj u svojoj novoj predivnoj rasvjeti!

Uradi sam

DIZAJNIRAJ SAM SVOJE ZIDNE I STROPNE LAMPE

1 - POČNI SA STROPNOM ROZETOM

CBez obzira želiš li kreirati rasvjetnu instalaciju koja počinje od središnje točke ili imaš udaljeni izvor struje, Filé sistem stropnih rozeta omogućit će ti stvaranje linearnih ili kreativnih rasvjetnih instalacija. Sustav se može istovremeno ili pojedinačno koristiti na stropovima i zidovima za dizajniranje rasvjete koja se prilagođava tvojim potrebama.

2 - KONFIGURIRANJE SVJETLOSNIH TOČAKA

Držače Filè svjetiljki ne treba spajati žicama: oni su dizajnirani da "grizu" kabel na bilo kojem mjestu na koje ih želiš instalirati, što ti omogućuje stvaranje zidnih ili privjesnih izvora svjetlosti. Drvena verzija savršena je za postavljanje dizajnerskih E27 žarulja, dok će ti termoplastična verzija s navojnim prstenima omogućiti dodavanje sjenila na tvoju instalaciju.

3 - DODAVANJE VODILICA

Osiguraj stabilnost svojih stropnih ili zidnih kreacija pomoću vodilica. Instaliraj ih pod krivuljama i kutovima, između jednog držača žarulje i drugog, kako bi se kabel učvrstio I stvorio tvoj željeni oblik.

4 - ZAVRŠAVANJE TERMINALNIM BLOKOM

Drveni terminalni blok završna je komponenta tvoje kreacije. Pomoću njega pričvrsti kraj kabela pravokutnog presjeka na strop ili zid, dajući Filé sustavu konačni oblik.

5 - DODAJ BOJE

Jednobojni ili sa uzorcima, prekriveni tkaninom od jute, pamuka ili rajona: odaberi između više od 20 nijansi kabela pravokutnog presjeka, onaj koji najbolje odgovara tvom interijeru I dizajnu i zabavi se stvarajući jedinstvene svjetlosne kreacije sa Filè sustavom.

6 - ZAVRŠAVANJE KREACIJE

Sada ti preostaje samo dovršiti tvoju dizajnersku rasvjetu. Odaberi sjenilo koji najbolje predstavlja tvoj stil od preko 100 dostupnih modela i osvijetli svoju instalaciju s jednom od 200 i više dizajnerskih žarulja iz naše ponude!

DIZAJNIRAJ SVOJU RASVJETU

Drveno grlo za žarulju za String light kabel

Fermaluce Filè prilagodljiva reflektor lampa

s metalnim Tub-E14 sjenilom

Filé System Wiggle Kit

Filé System Linear Set

Zanima vas instalacija File sustava, ali nemate pojma odakle početi?
Nema problema!

Ovdje je "Illuminate me", besplatna značajka Creative-Cables putem koje će vam naši stručnjaci pomoći da dođete do rješenja po mjeri za vaše potrebe. Postignite savršene rezultate, bilo da je to online iz udobnosti vlastitog doma ili osobno u jednoj od naših trgovina.


Izbornik