Pogodnosti B2B klijenta

Sei un Architetto o un Interior Designer? Hai un negozio o uno shop online dedicato al mondo della decorazione d’interni? Vuoi rinnovare il tuo locale o dare nuova vita ai tuoi uffici? Per le esigenze professionali proponiamo servizi dedicati con specifiche scontistiche!

Izbor


Izbor

Nudimo stotine kabela s IMQ-HAR ili UL certifikatom, proizvedenih u Italiji, upotpunjenih raznim dodacima za osvjetljenje i visokokvalitetnim žaruljama koje mogu kreirati tisuće kombinacija. Naš se asortiman redovito pregledava kako bi se postavili ili uklopili trenutni trendovi rasvjete.

Sastavljanje


Sastavljanje

Možemo zajedno sastaviti gotovo sve naše proizvode kako bismo stvorili vaše željene svjetiljke spremne za upotrebu koje je potrebno samo postaviti i uključiti. Jednostavno navedite komponente koje su vam potrebne i kontaktirajte nas da biste dobili najbolje dostupne cijene s popustima na količinu. Što više kupujete, više štedite.

Prilagodba


Prilagodba

U Creative Cables-u je sve moguće. Volimo istraživati ​​vaše ideje i poticati vašu kreativnost: ako je ono što želite izvodljivo, možemo to i ostvariti. Mi smo proizvođač, pa nas pitajte možemo li proizvesti ono što vam treba.

Usluga


Usluga

Naša B2B web stranica aktivna je 24/7. Uz to, svaki B2B kupac dobiva korisničku podršku kvalificiranog agenta prodaje koji vam može pomoći tijekom postupka prije, za vrijeme i nakon prodaje.

Logistika


Logistika

B2B narudžbe bilo koje veličine mogu se pripremiti u roku od 5 radnih dana, 80% naših narudžbi šalje se u roku od 48 sati. Usavršili smo svoju učinkovitost kako bismo vam omogućili da dobijete ono što vam treba kad vam zatreba. Za posebne prilagođene proizvode ili sklopove možemo vam savjetovati približno vrijeme isporuke kako bismo osigurali da imate sve podatke potrebne za planiranje u skladu s tim.

Materijali na prodajnim mjestima


Materijali na prodajnim mjestima

Imamo upakirane proizvode i vitrine s uzorcima. Kutne panele koji su rješenje za prikazivanje širokog izbora proizvoda u trgovini ili izložbenom salonu i za povećanje prodaje pravilnim prikazom mnogih svjetlosnih instalacija koje se mogu dizajnirati s komponentama Creatives-Cablesa.

ŽELITE POSTATI B2B KUPAC? NAPIŠITE NAS


Izbornik