Bezbroj mogućnosti koje nudi dizajniranje rasvjete s Creative Cables

Uz Creative-Cables svatko može stvoriti lampe po mjeri kako bi svoje prostore osvjetlio sa stilom.

 

Svaki naš kupac ima široku paletu mogućnosti osvjetljenja svog doma ili poslovnog prostora: 20 000 komponenata iz našeg kataloga može se međusobno pomiješati kako bi se stvorile potpuno personalizirane svjetiljke za sve. Također možete odabrati lampe koje smo mi dizajnirali i prilagoditi ih vašim potrebama!

 

Zapravo svaku lampu možete 100% dizajnirati vi pomoću naših komponenata!

Neki primjeri?

   

Uzmimo naše viseće svjetiljke, pojedinačne ili višestruke!

Mogu se izrađivati ​​s komponentama različitih boja, materijala i završnih obrada koje odgovaraju vašem osobnom stilu i interijeru koji namještate.

Osim toga, možete odabrati koje ćete tekstilne kabele koristiti za izradu vlastitih lustera, odabirom boje, teksture i vrste kabela u željenoj duljini: svaka visilica može biti različitih boja i veličina!

Da biste dovršili konfiguraciju, samo odaberite neku od stotinu ukrasnih LED žarulja iz naše ponude kako biste svoju rasvjetnu kreaciju učinili potpuno jedinstvenom!

 

Što ako želite stolnu lampu?


Isto! Čak se i stolna lampa može prilagoditi vašim potrebama: od izbora završne obrade komponenata, njihove kombinacije i usklađivanja, duljine kabela i položaja prekidača i utikača.

Svaki će detalj odražavati vaš stil, jer ste ga vi odabrali!

 

I zabava tu ne prestaje!

Svaka prilagodba je potpuno besplatna: naše će vas osoblje voditi pri kupnji i predložiti najbolje načine za mjerenje i odabir, bez dodatnih troškova u odnosu na troškove komponenata i moguće montaže vaše svjetiljke!

 

Zabavite se izrađujući svoju svjetiljku po mjeri s Creative-Cables, to je #YourLightStyle!

Objavljeno 2020-11-10 napisao/la Tatjana 3559

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik