Creative-Cables u Bio-Hotel Kenners LandLust

Eko-pionir od 2000. godine, ovo mjesto ističe se zahvaljujući svojim ekološki osviještenim renovacijama i bogatom ponudom organskih proizvoda. Savršeno utočište za one koji traže duboku vezu s prirodom bez kompromisa s udobnošću.

Biohotel Kenners LandLust nalazi se u Wendlandu, regiji u Donjoj Saskoj u blizini Hamburga i Hannovera. Osim glavne građevine, koja je izgrađena na više od 160 godina staroj farmi, 2023. predstavljen je niz otkačenih kuća na drvetu. Arhitektonski inovativne, potpuno održive i osvijetljene Creative-Cables svjetiljkama, ove sobe i apartmani besprijekorno se stapaju s prirodnim okruženje.

Nekonvencionalne zidne lampe

  • 59,00 € Na lageru u centralnom skladištu
    Ako trebate bilo koji izvor svjetlosti pretvoriti u svjetiljku, ovaj Fermaluce je savršen za vas. Nema potrebe rušiti zidove ili premještati već postojeće električne sustave zahvaljujući rozeti s ugrađenim prekidačem. Sve što trebate učiniti je instalirati ju na već postojeći izvor struje i jednostavno ju upaliti ili ugasiti.Zahvaljujući podesivom Flex...
  • 26,00 € Proizvod je dostupan s različitim opcijama
    Proizvod je dostupan s različitim opcijama
    Ova šarena silikonska visilica može se pohvaliti modernim i svestranim dizajnom i širokim rasponom klasičnih ili živopisnih boja. Savršeno rješenje za nadopunu svakog modernog i suvremenog interijera.Silikon u šarenim bojama i odgovarajući tekstilni kabeli čine ovu svjetiljku zabavnim komadom za svaku sobu. Poigrajte se s različitim bojama i nijansama,...

U srcu svake kućice na drvetu pronaći ćete rustikalne drvene krevete koji gledaju na velike prozore, osvijetljeno našim Fermaluce Flex 30 Pastel lampama s mini rozetom s prekidačem i mini GU1d0 reflektorom. Fleksibilni produžetak i reflektor čine funkcionalnu i svestranu svjetiljku koja se može oblikovati i prilagoditi vašim željama, usmjeravajući svjetlosni snop gdje je potrebno. Dodatno, stropna rozeta s ugrađenom tipkom za uključivanje/isključivanje omogućuje potpunu kontrolu rasvjete bez potrebe za posebnim prekidačem.

Odmor u skladu s prirodom

Jednostruka viseća svjetiljka osvjetljava i spavaću i dnevnu sobu, glatko nadopunjujući okolni namještaj i detalje. Za postavljanje izvora svjetlosti dalje od rozete upotrijebljen je decentralizator osiguran prihvatnim vijkom. Vijak za pričvršćivanje također je bitan za sprječavanje pomicanja kabela.

Neka bude svjetlost

  • 79,00 € Na lageru u centralnom skladištu
    Tražite malu svjetiljku s velikom osobnošću? Predstavljamo naš Fermaluce s 2 podesiva Mini Spotlight GU1d0 reflektora. Svestrana zidna svjetiljka koja zauzima malo prostora i čini promjenu svojim snažnim, podesivim svjetlosnim snopom.Zahvaljujući širokoj paleti boja (od jednostavne i elegantne crne i bijele do veselih pastelnih), ova će svjetiljka biti...

Ove jedinstvene sobe inspirirane prirodom uljepšava niz zidnih svjetiljki. Dostupne s jednostrukim ili dvostrukim svjetiljkama s opcijama za stropne rozete ili utikače, pružaju fokusirano osvjetljenje za ključna područja poput ulaza ili dodatne ležajeve, dok ujedno dodaju dašak boje i osobnosti prostoru.

Objavljeno 2023-11-13 74

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik