Tri poznata glumca posjetila Creative-Cables store u Zagrebu

Poznati jako često imaju prilike koristiti prestižne proizvode i usluge, zbog čega vrlo pažljivo biraju gdje će i kome dati svoje vrijeme, pozornost i novac. Iznimno paze na kvalitetu proizvoda koje kupuju, a jako im je važna profesionalnost u pristupu, baš kao i besplatne ideje, dodatni popusti i brza isporuka. Sve to Creative-Cables implementirao je u hrvatske trgovine, učeći od najboljih svjetskih stručnjaka diljem svijeta.

Kada su Rene Bitorajac i Janko Popović Volarić prvi put ušli u Creative-Cables trgovinu, ostali su ugodno iznenađeni bogatim asortimanom i kreativnim dizajnom koji se nalazi na njihovim policama. Janka je posebno fascinirala svjetiljka u obliku bočice piva, dok je Rene dobro proučio svjetiljku u obliku srca i oduševio se njenom kreativnošću.

Još jedan popularni glumac navratio je Creative-Cables i ostao jednako ugodno iznenađen -U gostima nam je bio genijalan Filip Šovagović, uz RTL Exkluziv. Hvala im na super društvu! – otkrila je simpatična direktorica Tatjana Zormanić, koju poznati već jako dobro poznaju. Tajna njezinog velikog uspjeha definitivno je u pristupu prema svim poznatim, ali i onim malo manje poznatim kupcima – dočekati ih sa širokim osmijehom i dati im nevjerojatno puno dobrih savjeta, praktičnih rješenja i konkretnih ideja za njihove prostore, opet i iznova pokazuje se kao ključ uspjeha.

Objavljeno 2022-06-08 napisao/la Martina Kocijan Gulan Novosti 229

Kategorija blogova

Traženje blogova

Izbornik