https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BFCP01

Nosač za zidnu montažu tekstilnih i gumenih kabela 2x0,75 i 3x0,75 - 2 komada

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

5,80 €

- +

Univerzalni zidni držač kabela ključan je dodatak kada se radi o pričvršćivanju tekstilnih kabela na zidove ili stropove.

Ova stezaljka za kabel mali je dodatak koji će vam zajedno s našim kabelima od raznobojne tkanine pomoći da osmislite kreativno i zabavno rješenje rasvjete. Odaberite završnu obradu koja najbolje nadopunjuje vaše unutarnje prostore: ako više volite skrivene detalje, prozirna završna obrada biti će savršena!

Kompatibilan s kabelima maksimalnog presjeka 7 mm, ovaj držač tekstilnih kabela savršeno je kompatibilan sa svim našim kabelima.

Više detalja

 
Više informacija

Tehničke specifikacije:

Univerzalni nosač za zidnu ili stropnu montažu od PVC-a za tekstilni kabel. Promjer 2,2 cm. Stezaljka za kabel dolazi s vijkom i zidnom tiplom Ø 4 mm.
Pažnja: ovaj proizvod je dizajniran za tekstilne kabele za rasvjetu 2x0,75 i 3x0,75 - za maksimalni presjek od 7 mm. Nije prikladno za kabele velikih presjeka ili nautičke kabele.

Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

13 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik