https://www.creative-cables.hr/4_creative-cables BCABLO

Cablò set, nosač od reciklirane plastike za izradu sjenila

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

6,40 €

- +

Fabrizio Alessio, dizajnera iz Torina, dizajnirao je jedinstveni Cablò,nosač od reciklirane plastike, revolucionarno rješenje kojim na isplativ i jednostavan način možete dizajnirati svoje sjenilo bez potrebe za držačem svjetiljke po mjeri.

Korištenje Cablò-a nikada nije bilo lakše. Otvorite dva plastična dijela, zatim umetnite bilo koji 2x0,75 ili 3x0,75 Creative-Cables tekstilni kabel (duljine najmanje 50 cm) u predviđene utore. Zahvaljujući ugrađenoj stezaljci za kabel, moći ćete ga pričvrstiti na bilo koji kabel, točno iznad držača svjetiljke.

Odaberite svoj Cablò set, koji dolazi u crnoj ili višebojnoj verziji sa tragovima svog prošlog života. Koristite ga za izradu potpuno prilagodljive svjetiljke. Kako? Umetanjem kabela različitih kombinacija boja i uzoraka dobivaju se različiti oblici i jedinstveni dizajn. A ako vam dosadi, Cablò možete mijenjati koliko god puta želite, prilagođavajući ga svakoj prostoriji (ili bilo kojem raspoloženju!). Za jedinstveno i zabavno sjenilo, kako za vas tako i za okoliš.

Više detalja

 
Više informacija

Tehničke specifikacije Cablò seta:

  • Materijal: reciklirana plastika
  • Promjer: 10 cm

Pažnja: kabel za ovjes nije uključen - kabeli nisu uključeni. Cablò je dizajniran da se uparuje s originalnim kabelima Creative-Cables od tkanine s okruglim presjekom (od 0,75 mm) i duljinom od najmanje 50 cm.

 
Tehnički list
MaterijalTermoplastika
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

Pribor

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Izbornik