https://www.creative-cables.hr/23_bebulbs BB-P03

LED Žarulja E27 CRI 95 G95 7W 2700K Dimabilna (prigušiva) - P03

BB-P03

Novi proizvod'

Na lageru u centralnom skladištu

15,10 €

- +

Žarulja LED E27 CRI 95 G95 - P03 odlična je opcija za one koji traže visokokvalitetnu rasvjetu za svoj dom ili ured. S visokim indeksom reprodukcije boja, toplom i ugodnom temperaturom boje, elegantnim oblikom kugle i staklenim završnim slojem s efektom porculana koji emitira homogenu svjetlost, ova žarulja je moderan i funkcionalan dodatak svakoj svjetiljci.

Značajke

Žarulja za grlo navoja E27, lako se ugrađuje u različite postojeće svjetiljke. Osim toga, žarulja ima visoki indeks reprodukcije boja (CRI) od 95, što znači da točno reproducira boje.

Završna obrada

Porculanska obrada stakla žarulje emitira homogenu svjetlost koja se ravnomjerno raspršuje kroz prostoriju. Ovo je posebno korisno u interijerima gdje je potrebna dobra opća rasvjeta, kao što su kuhinje ili sobe za sastanke.

Energetska učinkovitost

Žarulja LED E27 CRI 95 G95 - P03 energetski je učinkovita opcija. Uz potrošnju energije od samo 7 W, ova žarulja troši manje energije od tradicionalnih žarulja sa žarnom niti, čime štedi na računu za struju. Osim toga, LED žarulje imaju puno duži životni vijek od žarulja sa žarnom niti, što smanjuje potrebu za čestim zamjenama.

Boja i intenzitet

Žarulja E27 CRI 95 G95 - P03 ima temperaturu boje od 2700K, što znači da proizvodi toplo i ugodno svjetlo. Ova temperatura boje je savršena za opuštajuću atmosferu u okruženjima kao što su spavaće sobe ili dnevne sobe. Dodatno, žarulja se može prigušiti, što znači da se intenzitet svjetla može prilagoditi prema potrebama. Ova je značajka posebno korisna kada je potrebno lagano svjetlo za stvaranje romantične atmosfere ili gledanje televizije u mračnoj prostoriji.

Oblik

G95 oblik kugle čini ovu žarulju elegantnim i bezvremenskim dodatkom svakoj svjetiljci, čak i visilici ili Plug-in lampi, u bilo kojem stilu interijera.

Više detalja

 
Više informacija

Vrsta žarulje: LED
Oblik: Globe
Navoj grla: E27
Promjer: 95 mm
Duljina: 140 mm
Volt: 220/240V
Watt: 7W
Energetski razred: F
Boja svjetlosti: 2700 K
Svjetlina: 640 Lm
Mogućnost prigušivanja: Da

Mogućnost prigušivanja s LED prigušivačem IGBT.

Da biste odabrali svoj prigušivač: za svoj prigušivač uzmite u obzir i maksimalni i minimalni prag snage, jer kada je regulirana snaga niža od minimalne nazivne vrijednosti, žarulja može treperiti i/ili se oštetiti.

 
Tehnički list
Mogućnost prigušivanja svjetlostiDa
NavojE27
Promjer95 Ø
Tip žaruljeLED
Temperatura boje2700°K
Napon220V, 240V
Snaga-Watt7W
Energetski razredF
OblikOkrugla, Okrugla
Snop svjetlosti360°
Jakost svjetlosti-Lumen640 Lm
Boja staklaPorculan
BrandBebulbs
Download PDF
 
Dobava robe

Roba koju imamo na skladištu u Hrvatskoj obično se isporučuje u roku od 1-4 radna dana nakon primitka uplate.
Ako na hrvatskom skladištu trenutno nemamo robu, isporuka robe je oko 10-14 dana.
U iznimnim slučajevima isporuka robe može se produžiti, u ovim iznimnim slučajevima klijent će biti unaprijed obaviješten.
Sastavljeni proizvodi iz kategorije "Sastavljeni proizvodi" (npr. SnakeBis, Pauk viseća svetiljka, Posaluce,...) dostupni su na zahtjev.
Ako je vaša narudžba hitna, raspitajte se najprije o dostupnosti robe telefonski ili mailom.
Za više informacija kliknite ovdje.

30 drugi proizvodi iste kategorije:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili i

Izbornik